- 13 Şubat 2009
- 26.743
- 24.008
- 3.048
ingilizlerin üstü gelmedi
hersey beklenen gibiydi oysa ki![]()
Sen İspanya’d yaşıyorsun dimi? Burada bile kg 2.05’ti. Orada 2.25 falandır en az. Tek maç yüksek miktar temiz iş. Öyle yap.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ingilizlerin üstü gelmedi
hersey beklenen gibiydi oysa ki![]()
kg-ust 3,70 di -4,50 den dustu kandırdı beniSen İspanya’d yaşıyorsun dimi? Burada bile kg 2.05’ti. Orada 2.25 falandır en az. Tek maç yüksek miktar temiz iş. Öyle yap.
Yönetim ve teknik heyet başarısız olsun diye maç kaybetmemizi isteyen ciddi bir güruh var.Son gün Gustavo'yu almasak burası bugün "5 yeriz" diyenlerle dolacaktı.
Son gün Gustavo'yu aldık, Gustavo bu maçta oynayamayacak biliyoruz. Ama 5 yiyeceğiz modu epey azalmıştır.
Son gün bi de Vilhena'yı alsak, o da bu maçta oynayamayacak olsa dahi bu kez kazanacağımıza inanacaktı herkes.
Taraftar psikolojisi çok enteresan.
Ilk yarıda oynadığımız o oyunu besiktas fener oynasa methiyeler düzülürdüYönetim ve teknik heyet başarısız olsun diye maç kaybetmemizi isteyen ciddi bir güruh var.
Beşiktaş Pjanic'i aldı diye sinirlenip, inşallah Galatasaray Uefada averaj takımı olur gibisinden mesajlar gördüm 2 eylülde.
Kasımpaşa maçında gayet iyi top oynarken iki aptalca golle berabere kaldık diye neler denildi ama o gün bayağı iyi oynamıştık.
Kısacası bu tip tepkilerde mantık aramamak lazım.
Hocam bu güruh hangi platformda?Yönetim ve teknik heyet başarısız olsun diye maç kaybetmemizi isteyen ciddi bir güruh var.
Beşiktaş Pjanic'i aldı diye sinirlenip, inşallah Galatasaray Uefada averaj takımı olur gibisinden mesajlar gördüm 2 eylülde.
Kasımpaşa maçında gayet iyi top oynarken iki aptalca golle berabere kaldık diye neler denildi ama o gün bayağı iyi oynamıştık.
Kısacası bu tip tepkilerde mantık aramamak lazım.
Taylan Berkan Diagne..............................................................................................................Fatih
Boey Luyi Nelsson Pva
Taylan Berkan Cicaldau
Morutan Diagne Kerem
muslera oynamaz ise umarım fatih 35inden sonra doğru yer tutmayı öğrenmiştir
Berkana sağ ayakla pas atmayı öğretebilir misin lütfenTaylan Berkan Diagne..............................................................................................................
Ben pas atabiliyor muyum senceBerkana sağ ayakla pas atmayı öğretebilir misin lütfen
Sen şut bile çekebilirsin. Yeri gelir duran top bile kullanabilirsinBen pas atabiliyor muyum sence