Oktay Sönmezoğlu
Parçalı Üye
- 12 Ağustos 2011
- 3.007
- 2.635
- 1.413
Fatih
Yedlin Nelsson Luyindama Aanholt
Morutan Cicaldau Assunçao Berkan Kerem
Diagne
Yedlin Nelsson Luyindama Aanholt
Morutan Cicaldau Assunçao Berkan Kerem
Diagne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 az 6-1 yenilirsliz!!!!!!4-1 yeniliriz.
Lisansı alınan Ogulcan i motivasyon etmek amacıyla ilk 11 e eklenmesini rica ederim.
SM-A515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Burada Kerem yerine Halil forvette diagne görebiliriz. Ya sa berkan yerine feg ve diğer taraf aynı şekilde kalabilir.![]()
Yedekler ; Çipe - Alpaslan - Ömer - Aytaç - Assuncao - Emre K - Oğulcan - Babel - Diagne - Mostafa
Kadromuz bu şekilde olacaktır diye düşünüyorum, Boey-Feghouli-Barış ve Arda sakat oldukları için kadroda olmazlar geriye de bu ekip kalıyor zaten.
Feghouli sakatlanmış renktaş o yüzden kadroda olması zor gibi görünüyor, Gustavo'nun oynama ihtimali olabilir çünkü takımla idmanlara çıkıyor ama hemen bu maçta 11 oynatılır mı emin değilim pek. Taylan-Berkan başlayıp ikinci yarı Gustavo süre bulacakmış gibi geliyor bana.Burada Kerem yerine Halil forvette diagne görebiliriz. Ya sa berkan yerine feg ve diğer taraf aynı şekilde kalabilir.
Berkan yerine feg dememin sebebi ise defanstan top çıkarırken geçen sezon da feg kullanıldı. 6 8 bağlantısını çözebilecek yetenekte birisi.
Bu kadro da kalabilir tabi. Bir de sürpriz olarak Gustavo Taylan yerinde olabilir ileri hat bu şekilde olacaksa. Ama sakat mı hazır mı bilmiyorum. Düşük bir ihtimal en son söylediğim.
4-1 yeniliriz.
Puan kaybı olursa büyük kaos çıkar.
boey'i koyunca da düzelmiyor ki attığın kadro o dizilişle.
bir de yorumda "gayet iyi" demişsin. nesi iyi
Maç saatinde konudan arazi olman mühim görünüyor.