⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

bakalim tribunde yarin nekadar taraftar olacak

Yarın yenilsek bile Paşa maçının ilk yarısı gibi oynamamız lazım. Hem kötü oynayıp hem yenilirsek ufak bir krize gireriz. Lazio maçı da çok zor geçecek. Ligde bize art arda 2 deplasman geldi. Tjk'ye 2 içerde. Başlangıç için çok kötü bir fikstür.
bu maçtan sonra bjk maçına kadar olan lig maçları çok zor değil

yarın yenilirsek o bölümde işleri yoluna koyma şansımız var.

Ben yarın oyuna bakacağım. Fatih hoca bakalım nasıl bir taktikle çıkacak. Çok umudum yok bu maçtan. Son maçtaki gibi oynarsak işimiz zor.

Terim gençlere güveniyor Assunção 11 başlar.

Renkdas burası yeri değil biliyorum ama mütedeyyin bir insan olarak Hz. Muhammedin vefatindan yaklasik 300 yıl sonra ortaya cıkan ve hicbirinde tam ittifak sağlanamamis hadisler hakkindaki dusunceni merak ediyorum. @Okan Korkmaz

Ben alim değilim ,tarih kitapları veya bilimsel çalışmalarda 3000 -5000 yıl öncesini anlatırlar ve insanlar buna inanır ki inanılabilir,insanoğlu bi dönem yaşayıpta bi dönem tümüyle yok olsa ve tekrar yaratılsaydı o zaman insanlar diyebilirdi 1000 yıl önce ne malum böyle şeyler yaşandığı ve bunların yazıldığı.
Ama insanoğlu tamamiyle yok olup bi müddet sonraları tekrar yeni insaoğlu dünyaya sunulmadığından 1000 yıl 2000 yıl önce yapılan bi yemek şuan hala yapılıyor .bu da demek oluyorki 1000 yıl önce peygamberimizin (sav) islamı anllattığı ve uyguladığı şekilde sonraki nesillere eksiksiz şekilde anlatılması için notlar tutuldu.o notları tutanlar ve dini bütünlükleri dini yaşama şekilleri ahlaklarının temiz oluşuna göre onay görmüş.
Müslim ve buhari hadis kitapları islam dünyasında yüzyıllardır benimsenen hadis kitaplarıdır denir hep.alim olduğundan değil alim değilim ama öğrendiğim bu şekilde olduğu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bahsettigin konular baskalarinin bize ogrettigi ve/veya dikte ettigi subjektif hususlar veya Muslim, Buhari (ki kitap aslinda onun degil ögrencisinin ogrencisi tarafindan kaleme alinmistir) gibi insanlardan gelen bilgiler. Bense senin fikrin mantigin bu işe ne diyor onu merak etmistim. Uzun uzun yazdigin icin de ayrica tesekkur ederim.

Ben de Hadise’nin yeni imajı hakkında ne düşünüyorsunuz merak ediyorum?

IMG_1195.JPG

•quod erat demonstrandum•

O yedlin denen rapçi kılıklı futbolcumsu oynarsa büyük rezillik olur. Adamı görünce gözümde penaltı + kırmızı kart canlanıyor. Taylanı sağ bekte denerler inşallah 1e 1de inanılmaz iyi savunmacı.

Cihan Haspolatlı > Tarık Çamdal > Veysel Sarı > Yedlin

Kayseri'nin yendiği Kasımpaşayi yenemedik ve kaç pozisyon verdik .
Hocadan hiç umudum yok yarın da Babel ile başlayabilir şaşırmayın

Konu hadis külliyatına nasıl geldi bilmiyorum ama bu konu açılınca aklıma Aykut hocanın bir sözü geliyor.

İlk 11’imiz bu olur bence.

İsmail

Yedlin - Luyindama - Nellson - Aanholt

Assunçao

Cicaldau - Berkan

Morutan - Diagne - Kerem​

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlk 11’imiz bu olur bence.

İsmail

Yedlin - Luyindama - Nellson - Aanholt

Assunçao

Cicaldau - Berkan

Morutan - Diagne - Kerem​

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yanlız berkan yerine taylanı görsem şaşırmam ,berkan dinamik ama hoca belki tehlikeli olabilmek için ayağı temiz taylanı oynatabilir.taylan berkan gibi çok dinamik olmasada top kapma özelliği var ve ayağı daha iyi.yani demek istediğim hoca taylan 8 gustavo 6 no oynatır orta sahayı cicayı ya morutana yakın oynatır sağ iç ya da 10 no.çünkü cica golü kokluyor nerde duracağını hissediyor gole yakın olduğundan tam hücumcu olarak oynatabilir ve ayağı çok sağlam olduğundan hem forveti hem kanatları ince paslarla ya da normal şekilde topla buluşturur .çilingir özelliğide var.bunların hepsini düşününce hoca böyle bi seçime gidebilir diye tahmin ediyorum.Allah bilir tabii gerçeği

Yanlız berkan yerine taylanı görsem şaşırmam ,berkan dinamik ama hoca belki tehlikeli olabilmek için ayağı temiz taylanı oynatabilir.taylan berkan gibi çok dinamik olmasada top kapma özelliği var ve ayağı daha iyi.yani demek istediğim hoca taylan 8 gustavo 6 no oynatır orta sahayı cicayı ya morutana yakın oynatır sağ iç ya da 10 no.çünkü cica golü kokluyor nerde duracağını hissediyor gole yakın olduğundan tam hücumcu olarak oynatabilir ve ayağı çok sağlam olduğundan hem forveti hem kanatları ince paslarla ya da normal şekilde topla buluşturur .çilingir özelliğide var.bunların hepsini düşününce hoca böyle bi seçime gidebilir diye tahmin ediyorum.Allah bilir tabii gerçeği

Elimde olsa Berkan'i oynatirdim bu mac.

Taylan ile cok farklari yok (genel kalite anlaminda) ancak Berkan'in daha enerjik ve ofansa daha yatkin olusu beni bu tercihe iterdi. Zaten bunun disinda ikame olarak, Taylan ~= Berkan. Ama bu mac ozelinde denkligin sag tarafini dusunurdum, tabi ki ben olsam :)

Assunçaonun sakatlık sorunu yoksa 11e koyar. Bu sene gördük morutanla nellsonu direk koydu. Bu maçta kanat oyuncularının beklere ne kadar yardım edeceği sonucu direk etkileyecek. Hele ki yedlinin önünde kim oynayacaksa ekstra savunma üstlenmeli, o yüzden morutan sağ açık çıkmamalı. Keşke BAY sakatlanmasaydı, savunma yardımını baya beğeniyorum bu maçta direk 11 başlardı. Göbeği assunçao-berkan iki 6 gibi yapıp ileriye cica-kerem-emre kılınç görebiliriz. Morutanı belki 2.yarıya saklayabilir hoca. Emre kılınçın yedline daha fazla yardım etmesini isteyebilir. Cica-halil-kerem-berkanla da geçiş oyunu kovalanır. Tsye karşı ortasahayı hızlı geçen her takım tehlike yaratır. Bu maçta pası bırakıp geçiş oyununa odaklanmalıyız

Önce Sivas'ın Fenerbahçe'den puan alması sonrasında da Cicaldau-Morutan iş birliğiyle Trabzon'u yenmemiz ne güzel olurdu be.

Geri
Üst Alt