Okan Korkmaz
Aslan Üye
- 2 Şubat 2021
- 8.307
- 4.354
- 288
Uefada rakiplerimizi yazabileceğimiz bi başlık var mı?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadro bu assunçao ilk 11 başlasınMuslera
Yedlin Luyindama Nelsson Aanholt
Assuncao
Morutan Cicaldau Berkan Kerem
Halil
Assuncao hazırsa bu kadro olsun
bu maçtan sonra bjk maçına kadar olan lig maçları çok zor değilYarın yenilsek bile Paşa maçının ilk yarısı gibi oynamamız lazım. Hem kötü oynayıp hem yenilirsek ufak bir krize gireriz. Lazio maçı da çok zor geçecek. Ligde bize art arda 2 deplasman geldi. Tjk'ye 2 içerde. Başlangıç için çok kötü bir fikstür.
Renkdas burası yeri değil biliyorum ama mütedeyyin bir insan olarak Hz. Muhammedin vefatindan yaklasik 300 yıl sonra ortaya cıkan ve hicbirinde tam ittifak sağlanamamis hadisler hakkindaki dusunceni merak ediyorum. @Okan Korkmaz
Renkdas burası yeri değil biliyorum ama mütedeyyin bir insan olarak Hz. Muhammedin vefatindan yaklasik 300 yıl sonra ortaya cıkan ve hicbirinde tam ittifak sağlanamamis hadisler hakkindaki dusunceni merak ediyorum. @Okan Korkmaz
Ben alim değilim ,tarih kitapları veya bilimsel çalışmalarda 3000 -5000 yıl öncesini anlatırlar ve insanlar buna inanır ki inanılabilir,insanoğlu bi dönem yaşayıpta bi dönem tümüyle yok olsa ve tekrar yaratılsaydı o zaman insanlar diyebilirdi 1000 yıl önce ne malum böyle şeyler yaşandığı ve bunların yazıldığı.
Ama insanoğlu tamamiyle yok olup bi müddet sonraları tekrar yeni insaoğlu dünyaya sunulmadığından 1000 yıl 2000 yıl önce yapılan bi yemek şuan hala yapılıyor .bu da demek oluyorki 1000 yıl önce peygamberimizin (sav) islamı anllattığı ve uyguladığı şekilde sonraki nesillere eksiksiz şekilde anlatılması için notlar tutuldu.o notları tutanlar ve dini bütünlükleri dini yaşama şekilleri ahlaklarının temiz oluşuna göre onay görmüş.
Müslim ve buhari hadis kitapları islam dünyasında yüzyıllardır benimsenen hadis kitaplarıdır denir hep.alim olduğundan değil alim değilim ama öğrendiğim bu şekilde olduğu.
Bahsettigin konular baskalarinin bize ogrettigi ve/veya dikte ettigi subjektif hususlar veya Muslim, Buhari (ki kitap aslinda onun degil ögrencisinin ogrencisi tarafindan kaleme alinmistir) gibi insanlardan gelen bilgiler. Bense senin fikrin mantigin bu işe ne diyor onu merak etmistim. Uzun uzun yazdigin icin de ayrica tesekkur ederim.
Ben de Hadise’nin yeni imajı hakkında ne düşünüyorsunuz merak ediyorum?
Ekli dosyayı görüntüle 138533
•quod erat demonstrandum•
İlk 11’imiz bu olur bence.
İsmail
Yedlin - Luyindama - Nellson - Aanholt
Assunçao
Cicaldau - Berkan
Morutan - Diagne - Kerem
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Elimde olsa Berkan'i oynatirdim bu mac.Yanlız berkan yerine taylanı görsem şaşırmam ,berkan dinamik ama hoca belki tehlikeli olabilmek için ayağı temiz taylanı oynatabilir.taylan berkan gibi çok dinamik olmasada top kapma özelliği var ve ayağı daha iyi.yani demek istediğim hoca taylan 8 gustavo 6 no oynatır orta sahayı cicayı ya morutana yakın oynatır sağ iç ya da 10 no.çünkü cica golü kokluyor nerde duracağını hissediyor gole yakın olduğundan tam hücumcu olarak oynatabilir ve ayağı çok sağlam olduğundan hem forveti hem kanatları ince paslarla ya da normal şekilde topla buluşturur .çilingir özelliğide var.bunların hepsini düşününce hoca böyle bi seçime gidebilir diye tahmin ediyorum.Allah bilir tabii gerçeği