⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

Assunçao oynayabilir Lazio maçına Taylan diri kalsın diye. Maçtan ümidim yok ama yinede heyecanla bekliyorum ki bu sezon her maç böyle olacak her oyuncunun genç olması bunu tetikliyor.

Avci bu sene korkak futbol oynatmiyor gibi görünüyor. Kadroyu ona göre yaptilar. Cok ciddi ofansif oyun ortaya koyup orta saha üstünlügünü ele almak isteyeceklerdir. Berat ve Siopis, ikisini birlikte oynatip sag tarafa Bakasetas'i koyar mi? Eski Avci bunu yapardi. Sag bekte Peres oynayacagi icin sol beki cikarmayacaktir savunma emniyeti acisindan. Kaptigimiz toplarla hizli hücum yapmamiz gerekiyor. Yedlin, L.Dama ve Muslera maalesef hic güven vermiyor.

şu takımda morutsan ve cicaya acayip güveniyorum cica motoru bozmazsa fişi çekeriz iş basit hata yapmamaya kalır

Haydi çocuklar be, yenilseniz de önemli değil. Yeter ki Randers rövanş maçı ve K.Paşa maçının ilk yarısı gibi oynayalım. Mis gibi kadro (keşke Boey de olsaydı), maçı sabırsızlıkla bekliyorum.

Takim herzamanki gibi birbirin den kopuk oynarsa cok erken gol yeriz ve maci net kaybederiz.

Bizim kazanmamiz icin bir kac oyuncu cok formda olup kendi baslarina maci koparmalari gerek, maglum takim oyunu oyniyamiyoruz.

Erken gol yemeyip bir kac oyuncunun istekli futbolu belki bir üc puan getirir, benim ama pek ümidim yok.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu mactan pek umudum yok 1 puan alsak yeterlidir bence su durumda takimin yeni oldugunu dusunursek iyi kaybetmektense 1 puana razi olmamiz lazim. Bizim 3. bolgeye top tasimada cok sorumuz var ve bu sorun takim kimyasini bulana kadarda devam edecek.

Sağ bekte Alpaslan denenebilir.
Böylece hücumda 1 kontenjan boşa çıkmış olur.

Geri
Üst Alt