⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

Allahım nolur bu maç yenilmeyelim. Avcı suratsızının maçtan sonra "yedlinin o bölgede aksadığını biliyorduk o yüzden ataklarımızı oradan yapacağımızı zaten arkadaşlarla konuşmuştuk" vari bir açıklamasına katlanamam. Nefret ediyorum o adamın sadece yendiği zamanlar yaptığı bu tarz iğreti açıklamalarından

Muslera

Yedlin--Alparslan--Nelsson--PvA

Morutan--Assunçao--Cicaldau--Kerem

Halil--Mustafa

Çift forvete dönelim artık. Bu maçta tek güvencem Avcı büyük maçlarda saçmalayabiliyor.

Muslera
Yedlin Luyindama Nelsson Pva
Berkan Cicaldau
Kilinc Morutan Kerem
Halil

Böyle cikacakmisiz trt’ye göre

Kasimpasa macinda tutturdular bu yuzden paylasiyorum

Kılınç'ı herkes 11'e yazmaya başladı
Taylan-Berkan aynı anda sahada olmayacak diye düşünüyor herkes herhalde

Taylan-Berkan ikilisi uyumlu olamadı bir türlü bu yüzden Emre Kılınç hamlesini makul buluyorum. Forvette de kesinlikle Halil olmalı Diagne böyle maçlarda doğru tercih olmaz. Halil'in nerdeyse ofansif orta saha ve kanat oyuncusu karışımı bir oyun stili var bu yüzden böyle zor bir maçta çok doğru seçenek olacaktır.

Muslera
Yedlin Luyindama Nelsson Aanholt
Berkan
Kılınç Morutan Cicaldau Kerem
Halil

Son Kasımpaşa maçındaki kadronun sağ tarafı ve forvet hattının değiştiği bir versiyon. Emre Kılınç Nwakaeme'nin savunulması için doğru bir oyuncu olabilir.

fotottarena'ya göre muslera ve halil ilk 11, assuncao yok. Orta saha süprizi emre büyük ihtimalle.

biraz da kendi takımımızı konuşalım.

defans hattından çıkarken alternatifler üretebilen akıllı ve seri ileriye dönük oynayan mağlubiyeti kabul etmemiş sinmeyen bir Galatasaray izlesem bana yeterli.

Taylan oynamazsa en kötü Gustavo oynar öyle Berkan'ı on libero düşünmeyin delik deşik ederler bizi yoksa

Sağ ve sol bek rotasyonu dışında takım rotasyonu güzel oldu bence, sağda Kerem solda Halil önde Mostafa bekliyorum ben ,Diagne Lazio maçında oynayacak

ne farklı olabilir?
hemen soyluyorum..
Taylan ve Berkan ayni anda asiri kotuler ki Taylanin da formsuzlugu ortada.
Diagne bu sistemin oyuncusu degil, son macta gorduk.
Yedlinin defansi sifir, orasi otoban olur. Kim oynasin diyosan Alpaslanin bek deneyimi var, Yedlinden kotu olmaz.

Geri
Üst Alt