Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 18.956
- 3.973
- 1.328
Bize Marcao, Luyindama yeterdi zaten Marcao dönşnce Neslson kesil yecek yalandan 7 milyonu gömdük. Gedson’u almak lazımdı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar Fatih Terim eleştirilerine sonuna kadar katılıyorum ancak genç bir takım kurduk ve hemen yelkenleri suya indirmemek lazım bir durun allah aşkına
Biraz zaman geçsin hoca da bu kazmaları sokmamaya başlasın düzelir her şey hemen veryansına gerek yok bence
Allahı var maçtan önce trabzon bizi çok fena ezer diyordum.
Bireysel hata %30sen maçı izledin mi ? o lyundama denilen herife hoca mı tutuyor yerini kaybet ,top kaybet.Ligin en büyük 2. favorisini nerdeyse yeniyorduk
Hoca farklı olsa düşünürdümLazio dan puan alabileceğimizi düşünenler var cidden
Hemde bu hocayla
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu takım şampiyon olacak, yine yazdım yazıyorum. Biraz güvenin yahu. Sanki 20 maç geçti 50 puan gerideyiz.
Yeni kurulan bir takımız, alışma aşamasında oldukça normal bunlar.
Hocamıza hakaret mi ???? HADDİNİZİ BİLİN.100 teknik direktöre sorsan 2. yarıya başlarken Öyle 2 değişiklik yap ki önde götürdüğün maçı rakibe armağan et desen Babel ve aytaç'ı oyuna almayi bir tanesi bile akıl edemezdi bravo zimparator fatih terim
Ya Sokayım kepçe kulak atçı sergene. Şu fatih terimi artık kimse savunmasın burda. Hoca eski hoca değil. Sinirden başıma ağrı girdiHadi baba gidin Sergen yalayın ya maçtan önce 1 puan verseler keyiften ölecek adamlar gelmiş burada hikaye anlatıyor
bireysek hata yüzde 30 mu ? bize iki golü yediren adamın hatası yüzde 30 mu ?Bireysel hata %30
hocayın hataları %70
morutanı neden alırsın mesela oyundan
Moralini sıfırladığın mostafanın yerine neden cagneyi koymazsın oyuna