⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

Bize Marcao, Luyindama yeterdi zaten Marcao dönşnce Neslson kesil yecek yalandan 7 milyonu gömdük. Gedson’u almak lazımdı.

Arkadaşlar Fatih Terim eleştirilerine sonuna kadar katılıyorum ancak genç bir takım kurduk ve hemen yelkenleri suya indirmemek lazım bir durun allah aşkına

Biraz zaman geçsin hoca da bu kazmaları sokmamaya başlasın düzelir her şey hemen veryansına gerek yok bence

Allahı var maçtan önce trabzon bizi çok fena ezer diyordum.

Sen hocanin kazmalari bundan sonra oyuna sokmayacagina gercekten inaniyorsun yani renkdas. Iyimserligine hayran olmamak elde degil

sen maçı izledin mi ? o lyundama denilen herife hoca mı tutuyor yerini kaybet ,top kaybet.Ligin en büyük 2. favorisini nerdeyse yeniyorduk
Bireysel hata %30

hocayın hataları %70

morutanı neden alırsın mesela oyundan
Moralini sıfırladığın mostafanın yerine neden cagneyi koymazsın oyuna

Moruţan çıkışı, taktık değişiklik miş.

A spor muhabiri sormuş.

Ulan Terim

Arkadaş bu ne iştir anlamadım tam start Finiş düzlüğündesin DRS yi açmış öndeki araci solluyorken aniden Fatih Terim çıkıyor arabayı pist dışına itiyor. Allah sabır versin çok yazık bu taraftara bu kadar yatırıma

Lan dedik kovun dedik fesih edin dedik bulursun yerine ondan daha iyisini bulursun. Lan ali koç angut mu ki gitti aldığı adamı aynı dönem gönderdi niye gereksiz yere yer işgal edecekti çünkü.
Niye onun yerine 2 maç kazandırsa kar ettirecek bir yabancı bir yabancıdır dedi.

Yedlin ve babel nedir ya transfer dönemi açıldığı gün kovacaktın bunları. Sıkayım parasına ya. Oynattıkça bonus derken 3.5 milyon euro veriyorsun adam bir hiç.

Allah kahretsin seni ya. Futbol hayatın mı bitiyor ne oluyorsa olsun bir daha bu formayı sırtına geçirme. Yanına aldığı adamında performansını ısrarla düşürüyor bu herif gerekiyorsa parası bugün verilip fesih edilmeli.

Neyse haftanın iyi tarafından bakalım biz ts deplasmanından bir puan aldık fb kendi evinde sivastan. Daha da önemlisi rize yine yenilmiş 😆😆 bu herifler yenilince biz yenmişiz kadar seviniyorum yeminle

TFF'ye mektup falan mi yazsak su 5 oyuncu degisikligini askiya alsalar keske.

3 degisiklik hakki varken bu denli sicip batirmiyordu hoca en azindan. 5 tane degisiklik hakki oldugundan beri isin icine ediyor tamamen.

"İlk yarıda 10- 25 arası iyi oynadık, iyi mücadele ettik. Önümüzdeki maçlarda bu süredeki iyi oyunumuzu eee.... maçın tamamına yaymak için çalışacağız. "

Açıklaması geldi mi?

Kesinlikle ve kesinlikle marcao nelson tandemi olmalı luyindama pimi çekilmiş el bombası marcao affedilmeliii

Bunların bizim takımda işi yok... yedekler için bile kötüler.

Alpaslan
Aytaç
Berkan
Babel
Yedlin
(Taylan)

Burası Galatasaray... kümeye ye oynayan bir Anadolu takımı değil

Geri
Üst Alt