⚽ SL 21/22 H:4 | Trabzonspor 2-2 Galatasaray | MS | 12 Eylül

Ts ve Fb den bir halt olmaz biri defans yapamıyor öbürü ne oynuyor belli değil

Bjk de şampiyonlar ligi başlayınca çökecek

Tek rakip malesef hocamız olacak gibi görünüyor

Umarım yanlışlarının farkına varır artık

PSV ve AL eleme maclarinda gormemismiydin renkdas! Fatih Hoca’yi Sergen’de cop diyemi savunacaksin? Demekki savunulacak tek bir huneri kalmamis hocanin.
Avrupada başarı bekleyen insana cennetten arsa bile satılır makas makas diyince kızılıyor 3.dünya ülkesi siyasilerin bu kadar içinde olan boktan ligimize Fatih hoca çok bile

Bu eleştiriyi 7-8 hafta sonra yapmakta yarar var, genç kadro diye 90 dk koşacak diye bir durum yok takım kondisyonu ilerleyen haftalarda oturur normal olarak.
ft nin bir şekilde girmesi lazım bu takımdan, en büyük sıkıntı ft dir. Bitmiş aga bitmişşşşşşş, artık ft şenol güneş zart zurt bunların dönemi bitti artık yok yok yok

İlk 11 de 5 eksik var

Bana göre tabi

Marcao , Boey, Mohamed, Gustavo , Barış

Bence ilk 11 oyuncuları

Halil yerine Mohamed

Kerem yerine Barış

Luyi yerine Marcao

Yedlin yerine Boey

Ve takımdaki tek orjin 6 numara Gustavo

Olmalı bu takımda en az 5 ilk 11 oyuncusu eksikti

Bu takımın neredeyse yarısı yapar

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu wkayeme midir nedir bu adamı hasan vezir gibi kaçırıp gelelim abi .. adam bşr topuda olumsuz kullanıyor ya..

Babel'in girmesinin bir mantığı vardı ama bu mantık Kerem'le değişmesiydi. Kerem çok top kaybediyordu ve sürekli bu top kayıpları yüzünden herkes ekstra koşularla yoruluyordu. Babel'i alıp Kerem'i de oyunda tutmanın mantığı falan yok. Bütün dengemiz bozuldu Morutan da çıkınca. Ne yapmaya çalışıyor anlayamıyorum.

ft nin bir şekilde girmesi lazım bu takımdan, en büyük sıkıntı ft dir. Bitmiş aga bitmişşşşşşş, artık ft şenol güneş zart zurt bunların dönemi bitti artık yok yok yok
Hocam iyi güzel de bu sezon artık öyle böyle bitecek bu takıma hiç mi iyi teknik direktör gelmedi mancini istifa başlığı da vardı burada yani demem o ki planlamayı sağlam yapmazsak şu günleri de ararız.

Ts oyunu bizim sahaya yıktığında dönen topları çok kolaylıkla geri kazandılar, bizim sıkıntımız karşı oyuna çomak sokamamaktır.

sanki gecen macin kopyasi gollere bakin degisiklere bakin

750CBD66-597E-424C-8B6B-C5C9CA536A99.jpeg

Tüm iyimser olanlara ve bilhassa Fatih Terim'i savunanlara sadece bir tek soru soracağim.
Bu takım hele de genc oyuncu ağırlikli olmasina rağmen neden 90 dk. kosacak kadar kondisyonu yok? Bu da mi bireysel oyuncu hatasi?
amacım Fatih Terimi savunmak değil ama biraz mantıklı olmak lazım.Bu takım bu ligin en zor 3.deplasmanında oynuyor ister istemez kendi sahasında puan kaybetmek istemiyor ve şu yanlışın var son 15 dakikada skor 4 2 bile olabilirdi.Ben kondisyon olarak ezildiğimizi düşünmüyorumn

Fatih terimi geçtim.Bir taraftar olarak her zaman savundum. Ama artık yeter.Aslolan Galatasaray lafları falan palavraymış.Bence bu sene yuhlanacak.

Yahu reis kadonun neresi güzel.
Şu oynanan oyunu görmüyormusunuz...Fatih terim gitisin kim gelirse gelsin daha kötü olmazsak bende hiçbirşey bilmiyorum.Evet Bu kötü oyunda fatih teriminda katkısı var.
Ama bizim birinci sorunumuz oyuncu kalitesi.İnanılmaz rezalet planlama ve oyuncu tercihleri.

Gerçekleri görelim.Galatasaray için görelim.Çapsız yönetimde para olmadığı için terimle birlikde üç senelik planlama yalanı uydurdular.Ne olacak genç oyuncu alınacak. Eyvallah alınacakda nasıl olacak.Kolaymı o kadar Galatasaray seviyesinde tüm takımı genç oyunculardan kurmak. Şu genç oyuncu olayı inanılmaz abartılıyor.Sen genç,yaşlı,bonservisi yüksek veya elinde artık ne haltsa bu konularda saplantı haline gelmeden doğru oyuncuları Galatasaraya yakışacak kaliteli oyuncuları alacaksın.Bu süredede yaş ortalamasını ne kadar düşürürsen o kadar iyi.

Hem para yok hem genç kadro oluşturacaksın. Nasıl olacak arkadaş.Kalite ne olacak yeterlilik ne olacak.

sana söyliyim inşallha ben haksız çıkarım. bu söylediklerimi yerim.
Ama bu kadrodan bırak bir sene sonrasını 10 sene sonra bile hiçbirşey olmaz.Bunları yazarkende elim ayağım titriyor.

Hep ezbere degisiklikler; Emre kilinc, M.o, Cica, Morutan, bunlar oyundaysa direk bunlari iyi oynasinlar kotu oynasinlar farketmiyor.Direk cikariyor bu adamlari Bu kadar ezbere degisikler olmaz ayiptir Gunahtir.Bahanede haftaya Avrupa maci var sanki kıllatiyoz Avrupada da bide onu dusuncez .

Geri
Üst Alt