⚽ SL 21/22 H:5 | Galatasaray 0-1 Alanyaspor | MS | 19 Eylül

kusra bakmayın ama Cica ve Mortuan'ı sorgulayanlar maçı 3 - 4 defa bir daha izlesin ...

Bu iki adam hariç KİMSE nellsona , luyindamaya , taylana dönemeden top oynamıyor.

1 pasta geçip poziyon hazırlanacak yerde 5 pasta geriye dön > arkada o top 3 kişi arasında 15 saniye geçirsin > şişir > kaptır...

Hata FT'nindir. HALA Fegu ve Babel'i HAMLE olarak kullanan mantık bana göre açıklanamaz.

ama şunuda söylemek gerek kargaların bu kadrosuna karşı ne bize ne fenere nede trabzona lig başında açıkcası pek şampiyonluk ihtimali vermiyordum nitekim yanıltmıyorlar

Ulan terimin bu oynattığı futbola, bu değişikliklere ve takımı her maç çorba yapmasına en sıradan anadolu kulübü bile katlanmaz biz katlanıyoruz. Pes.

her yerde bir dorğum sancısıdır gidiyor!! doğum sancısı babel-feghouli-ömer ile mi olacak luyindamayı fortvete gönderip kafa vurmasıyla mı olacak? gerçek doğrum sancısı olacaksa gençlerde direteceksin ilk devreden morallerini bozmayacaksın!! biz de diyeceğiz ki olsun birşey deniyoruz...

Bişey dikkatimi çekiyor. Top rakibin kanatlarına geldi mi orta açması için büyük imkan tanıyoruz. Bunu yedlinde PVA'da nellsonda yapıyor. Adama yapışıp yakın savunma yapacaklarına orta açsınlar diye bekliyolar resmen

Yedekten ne zaman Babel yerine onyekuru tarzı hızlı dikine bir oyuncu girer o zaman rahat maç izleriz.
Babel girsin feghouli girsin maç kurtarsın diye beklemek dünyanın en kerizce davranışı.
Keza feghouli ne güzel milli maçta sakatlanmıştı ne diye bu herifi hemen canlandırmaya çalıştık ki durduk yere götümüze maaş sokuyorsun. Sakatığını artırarak sezona devam edecektin. Transfer sezonu bitti yatışlara başlar dedim başladı.

Yavaş oyunculardan kurtulduğumuz zaman işte tam olarak dönüşümümüz tamamlanmış olacak.

Hoca gitmez, akıllanmaz da. Tek çare kalıyor en zayıf halklar.yani yürüyen ölülerin dakika almaması.

saçma sapan maçlarda saçma sapan puan kayıpları bu yıl birşey beklemiyorum inşallah en azından gençler gelecek adına gelişim gösterebilir

Feghouli ve Babel denen adamlar bir daha 1 dakika bile olmamalı koysun Oğulcan veya alt yapıdan birini ama şu herifleri oynatmasın. Madem bir gelecek hayali peşine koşuyoruz ona uygun oyuncularla oynayalım kaybedeceksekte bu oyuncularla kaybedelim. İlk yarıdaki kadro şöyle berbat bir gol yemezdi eli belinde oyuncularla oynadığımız sürece tüm Anadolu takımları bize Real Madrid olacak.

Aanholtu sag tarafa atmak hataydi cok spesifik seyler deniyor hoca.

Yedlin’i çıkaracaksan al Alparslan’ı sağ beke.

Neden fantezi deniyorsun hocaaa??

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takımın yorgun olduğu belliydi, beraberlik iyi sonuçtu bu maçta. Alanya hep ters geliyor. Ama şu Beklerin bir tane doğru dürüst orta yapamaması irdelenmeli

Beyler bırakın o kötü bu kötü olayını bu takım alanya ya karşı nasıl pozisyona giremez yahu asıl sorulması gereken soru bu

Geri
Üst Alt