⚽ SL 21/22 H:6 | Kayserispor 3-0 Galatasaray | MS | 22 Eylül

Antrenmanlarda oyuncuları kendi haline bıraksak sonra da maça çıkacak 11'i, taktiği vs kendileri belirleyip oynasalar bu kadar kötü olmaz herhalde.

Hocam gömleğini ıslatırsa maçı çeviririz

Hikmette karşısında eğildimi tamamdır bu iş

BU TAKIMA HEM OCAK AYINDA EN AZ 3 TANE ÜST DÜZEY TOPÇU,
HEM DE HOCA LAZIM.

BU MAÇ 5-2 BİLE BİTSE İSTİFA ETMELİ. EĞER İSTİFA ETMİYORSA KOVMAYAN BAŞKAN DA BENİM GÖZÜMDE SIFIRDIR.

Bjk in kadrosu bizden 3 gomlek ustun ilk defa boyle bir durum goruyorum yarista yokuz

Bu anadolu takımları neden beşiktaşa fenere böyle köpek gibi önde basmıyor çünkü adın çıktı
Bende rakip takım hocası olsam önde basın kesin hata yaparlar derim.
Bizimle oynayan takımların tek oyun planı bu orta sahadaki adamlar yerinden hareket edip top alamıyor
Hikmet hoca kurt önde bastı çıkarmadı Terimin buna bir önlemi var mı ? yok olamazda
gerekirse iki kısa bir uzun yapıp topu çıkaracaksın önde basan tarafın arkasına sızacaksın ama o topu alacak forvet de yok
arkaya kacacak kanatta yok kadro kalitesi kadar eksik ki terim gitsede bir yol olmaz bizden seneye sil baştan takım kuracaksın
Bakalım Nelson 7.5 Cicaldau 6.5 edecekti kimse almaz ikisinide zararına satarız

Mostafa - diagne
Feghouli - morutan
Ömer - pva
Kerem - emre

ocağı bekleyelim.

Maçı çevirmeyelim istiyorum, zira çevirirsek "Fatih hoca soyunma odasında maçı çevirmenin şifrelerini oyuncularına verdi" diyecekler.
Bizimki de ağzını büze büze konuşacak....

Eğer karşımızdaki takım çok kötü bir takım değilse, vasat, sıradan bir takım olması yeterli, savunmadan pasla çıkacağız ısrarı yüzünden yiyeceğimiz bir gol garanti, e bir tane de öylesine yiyorsun zaten her maç. Kazanmak için bu sefer 3 gol atman gerekiyor, e bu uyuşuk futbol anlayışı ile de 3 kere rakip kaleye bile gitmiyorsun ki. Bakın şu maça hiçbir taktikle çıkmasan, defans oyuncularına desen ki aldığınızı Mustafa'nın kafasına şişirin, ilk yarı en kötü 0-0 biterdi. Hayır artık bu neyin inadı anlamıyorum, olmuyor işte, bu oyun anlayışı ile olmuyor. Sorun, ilk 11 tercihleri, değişiklikler, rotasyon değil, oyun planını tamamen değiştirmeden hiç bir şey olmaz bu takımdan. Geçen seneden zerre ders alınmamış.

1.2 milyon Euro götümüze sokturduğun adam götünde jet motoru gibi koşacak kardeşim koşmak zorunda.
Sahada yok lan adam.

Alparslan, Nelsson, asuncao arasında geçiyor maç.
Taylan arazi, pva arazi, lan kör diye 10 sene önce silktir çekilen adam yeddlini hanımı eyledi.

Koyduğunu takımında her oyuncu mu kötü olur lan.
Her topu alan ilk defa maça çıkıyor uş gibi davranır.

Takımı çorba et, oyuncuları çorba et.
3 sene sabredin. 5 hafta sabrettim laf etmedim çık rezilliği üstlen ve uza.

Geri
Üst Alt