⚽ SL 21/22 H:6 | Kayserispor 3-0 Galatasaray | MS | 22 Eylül

Bu sezon ki en kötü maçımız. Bu Fatih Terim'e yazar. Duran top organizasyonuna neden hiç çalışmıyoruz anlam veremiyorum. Keşke muhabirler Galatasaray'ın neden bir duran top organizasyonu yok diye sorabilseler maç sonu.

Hepimiz sucluyuz sen ben o bu şu bu lesh gibi futbol bizim yüzümüzden hocamizin sucu yok... hocam bizi brakmaaaaa... hocaaammmmmmmmmmmm

Maçtan sonra Fatih Terim'in basın toplantısında konuşacaklarını söyleyeyim Ocak ayına kadar Gemiyi limana en az hasarla yanastirmaya çalışacağız bazı oyuncular maalesef hangi takımda oynadıklarını idrak edememisler Ocak ayında radikal kararlar alacağız ve yapacağımız transferlerle tekrar şampiyonluk yarışına ortak olacağız

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben bu takımda yeteneksiz izlemekten bıktım artık Bi kere şu Türkiye ligindeki çöplerden bi uzak duralım artık. Hangisinden tam anlamıyla fayda aldık ki ısrar edip duruyoruz.

Bu sezon ki en kötü maçımız. Bu Fatih Terim'e yazar. Duran top organizasyonuna neden hiç çalışmıyoruz anlam veremiyorum. Keşke muhabirler Galatasaray'ın neden bir duran top organizasyonu yok diye sorabilseler maç sonu.

Sorsa nolacak abicim, bişeyler söyler geçer. Konuşturmadan kovacan.

Geri
Üst Alt