Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.540
- 95.531
- 4.978
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz hazırız da takım pek hazır değil sankiHazır mısınız maçı çevirmeye
GSCimbom Mobile App
Emin ol çoğu çöpYAzık olacak şu gençlere
Fatih beye sorHangi gencler ? Feghouli , Babel, Omer Bayram ?
Aynen öyle bu maçta 10 gol atsak ikinci yarı ne fark eder. Ben bu rezil futbolu izledikten sonra geleceğe umutla bakmadıktan sonra ne fark eder.Ya maçı çevirsek ne olur ne değişirki
Şu maçı çevirsek ne olur allah aşkına
Aynen onu bile yapıp gönderemediler, feghouli en son ne zaman oynadi ki,nasıl güveniyorsunFeghouli kaç para alıyorsa alsın artık oynamasın bu takımda. Parasını alıp gitsin.
devre arası 8 çöp daha aldırır sıkıntı yok herkes alkışlar SCOUT diyeVefasızlık Yapma.
Hoca 3 Yıl istedi benden, senden, bizden.
Emrah karakterli adam oynamak istediği için gitmişti.bu emrah bassanlar falan bızım takımlara hemen gelip gidiyor babel gibiler gitmiyor
babel olacagına emrahı bin kez tercih ederim
Öyle deme hocam. Terimin seveni de beğenenide çokAynen öyle bu maçta 10 gol atsak ikinci yarı ne fark eder. Ben bu rezil futbolu izledikten sonra geleceğe umutla bakmadıktan sonra ne fark eder.
en iyi orta sahası taylan olan takım zaten 6.cı falan olurTaylan da hiçbir şey oynamıyor
Bu sezon ki en kötü maçımız. Bu Fatih Terim'e yazar. Duran top organizasyonuna neden hiç çalışmıyoruz anlam veremiyorum. Keşke muhabirler Galatasaray'ın neden bir duran top organizasyonu yok diye sorabilseler maç sonu.