⚽ SL 21/22 H:6 | Kayserispor 3-0 Galatasaray | MS | 22 Eylül

3.kez kayserisporu calistiran, gezmedigi takim kalmayan hikmet karaman 2-0 önde

daha hafta sonu takimiyla 2.macina cikan bülent korkmaz derli toplu futbol oynatip gol yemeden kazandi bize karsi

gol atamiyoruz, gol yiyoruz. toplama takimlari sezon basi calistirmis adamlar kovuluyor ve yerlerine gelen adamlar 3 günde takimi toparlayip bizi yenecek seviyeye geliyor

biz hala 3 sene falan isteyen terim'e güveniyor muyuz? yeter ya.

geçen hafta bu takımdan bişey olmaz dedim diye ban yemiştim linç yemiştim hoca savunulmuştu oyuncular savunulmuştu tüm transferler fiyasko hoca fiyasko acil istifa acil

Küçükken top oynarken 3 korner 1 penaltı derdik maçlarda fatih hoca çok pas verene gol yada penaltı verileceğini mi sanıyor acaba

Pva bi serbest vuruş kullanacaktı da Fatih Terim sen ileri git Alparslan kullansın dedi ya. İşte o pozisyonda Alparslan topu sürerken kaybetti ve kontra yedik. Sonra hocamız ellerini yana açarak Alparslanı gömdü. Bidaha da takım yarı sahayı geçemedi.
Bunu niye mi yazdım? Eşeğin şeyinden dolayı.
Taç bile atamıyoruz ya biz. Her taç rakibe gitti her maçta olduğu gibi. Bıktım artık.

Bir sistemin olur , rotasyonu öyle yaparsın. Herkesin mevkisi bellidir , bir futbolcu diğerini ikame eder . Biz yama gibi onu oraya koy bunu buraya yok rotasyon yapıyoruz. Sonuç bu arada gayet iyi . Ben ikinci yarıdan korkuyorum , inşallah maç böyle biter. İçimden hocanın son maçıymış gibi geçiyor. Maç sonu pes eder gibime geliyor.

Bu anadolu takımları neden beşiktaşa fenere böyle köpek gibi önde basmıyor çünkü adın çıktı
Bende rakip takım hocası olsam önde basın kesin hata yaparlar derim.
Bizimle oynayan takımların tek oyun planı bu orta sahadaki adamlar yerinden hareket edip top alamıyor
Hikmet hoca kurt önde bastı çıkarmadı Terimin buna bir önlemi var mı ? yok olamazda
gerekirse iki kısa bir uzun yapıp topu çıkaracaksın önde basan tarafın arkasına sızacaksın ama o topu alacak forvet de yok
arkaya kacacak kanatta yok kadro kalitesi kadar eksik ki terim gitsede bir yol olmaz bizden seneye sil baştan takım kuracaksın
Bakalım Nelson 7.5 Cicaldau 6.5 edecekti kimse almaz ikisinide zararına satarız
Nedeni basit bizim topçular temassız ve yumuşak oynuyor. Her orta saha ezer bizimkileri. Feguli 350 metre falan koşmuştur ilk yarı.

Geri
Üst Alt