⚽ SL 21/22 H:6 | Kayserispor 3-0 Galatasaray | MS | 22 Eylül

Bu sezon ki en kötü maçımız. Bu Fatih Terim'e yazar. Duran top organizasyonuna neden hiç çalışmıyoruz anlam veremiyorum. Keşke muhabirler Galatasaray'ın neden bir duran top organizasyonu yok diye sorabilseler maç sonu.
Yaza yaza defter bitti :) artık defolup gitmeli

Kayserinin taraftari bizi desteklese, hocamin futbolu daha iyi olurdu. Bizi niye desteklemiyorlar?

Emin ol çoğu çöp
E_6G0QyVIAQLzbP

Yaa hiçbir organizasyon olmaz mı arkadaş

Her maç bir önceki maçın aynısı yaa

Ulan bir maç değişik bir şeyler yap bir varyasyon görelim

Bir değişiklik görelim

Yahu değişikliği geçtim aynı hataları yapmayalım

Yok abi. Yok

Ömer bayram giriyor hahahahahaha
kerem + morutan da giriyor

Bu sezon ki en kötü maçımız. Bu Fatih Terim'e yazar. Duran top organizasyonuna neden hiç çalışmıyoruz anlam veremiyorum. Keşke muhabirler Galatasaray'ın neden bir duran top organizasyonu yok diye sorabilseler maç sonu.
Hocama soro sorulmuyor ki. Anasına küfür etmişler gibi triplere girip cevap veriyor. İtalyan gazeteciler geldiği zaman pamuk şekere dönüyor ama. Yapma hocam

LM-X525 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nedeni basit bizim topçular temassız ve yumuşak oynuyor. Her orta saha ezer bizimkileri. Feguli 350 metre falan koşmuştur ilk yarı.
Josefin yarısı kadar topçumuz yok ya Josef diyoruz çokta üst düzey adam değil 7 milyon verip stoper alıyorsun
gol yeme rekoru kırıyorsun 6.5 milyon verip orta saha alıyorsun topu çıkaramıyorsun
3 tane forvetin var top ayaklarına değmiyor ee zaman suç kimde basit çözümüde belli
o kadar düşük bir kadro kalitemiz varki devre arasında 4 5 tane sağlam adam lazım bu yabancı sınırında da
imkansız

yeni hoca gelip denemeler yapsın sene sonuna kadar

bu sene şampiyonluk gelmez ama düzen oturturuz belki

Orta saha pamuk helva gibi. Taylan ve Feghouli geziniyor. Feghouli futbolu bırakmış zaten.

Geri
Üst Alt