SL 21/22 H:6 | Konyaspor 2-2 Trabzonspor | MS | 23 Eylül

TS yalayıcıları suskun.

Neymiş şansa TSye 2 gol atmışız, bu utanmazlığa tahammül edemiyorum yazık sizin gibi taraftara.
2 golde de rakibin hataları işimizi kolaylaştırdı diye düşünüyorum.

ikinci gol belki bu sınıfa girmez ama uğurcan kötü sektirmese pozisyon bitecekti orada.

2 golde de rakibin hataları işimizi kolaylaştırdı diye düşünüyorum.

ikinci gol belki bu sınıfa girmez ama uğurcan kötü sektirmese pozisyon bitecekti orada.
Mozart yazdıklarınla mantık eksenini birleştirmeye çalış.

Bizim hatalarımız da onların işini kolaylaştırdı onlar için de yazıyor musun balına attılar diye.

Taş gibi oynadık o 45 dakika, takım bozulmasa daha da oynayacaktık, 2-2den sonra da net pozisyon bulan yine biziz, çizgiden top çıktı.

Bu eleştirmek için altı boş eleştiriden vazgeçin, burası Galatasaray'a bok atma, Galatasaray'ı küçümseme yeri değil, iyice abartmaya başladınız.

Endri Çekici güzel attı.

Avcı, Abdulkadir'i çıkartır 2.yarı.daha pas senkronunu tutturamıyor son pası da kısa düşünce döndü o kayıp golle bitti.

Endri Çekici güzel attı.

Avcı, Abdulkadir'i çıkartır 2.yarı.daha pas senkronunu tutturamıyor son pası da kısa düşünce döndü o kayıp golle bitti.
1-2 tane ayak uyduramayan oyuncu olunca hemen göze batiyor takimlarda. Cogunlukla yerli oyuncular.

Daha once bu kadar erken kirmizi kart hatirlamiyorum

Bakesetas iyi topçu olabilir ama aşırı itici bir tip

Konya cok istekli. Bir anadolu takimina göre özgüvenleri yüksek. Hemen rakip kaleye gitmek istiyorlar.

2yi bulur birazdan Konya herhalde
Devamlı geliyorlar

Geri
Üst Alt