Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.524
- 109.333
- 4.738
bardakçı harika kesti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 golde de rakibin hataları işimizi kolaylaştırdı diye düşünüyorum.TS yalayıcıları suskun.
Neymiş şansa TSye 2 gol atmışız, bu utanmazlığa tahammül edemiyorum yazık sizin gibi taraftara.
3 maç olmaz 2 maç ceza alırVitor Hugo eğer 3 maç ceza alırsa Fenerbahçe maçında forma giymeyecek.
Ligde fazla yerli stoper yok ama oynayanlar icinde en iyisi. Sol ayakli.bardakçı harika kesti
Mozart yazdıklarınla mantık eksenini birleştirmeye çalış.2 golde de rakibin hataları işimizi kolaylaştırdı diye düşünüyorum.
ikinci gol belki bu sınıfa girmez ama uğurcan kötü sektirmese pozisyon bitecekti orada.
1-2 tane ayak uyduramayan oyuncu olunca hemen göze batiyor takimlarda. Cogunlukla yerli oyuncular.Endri Çekici güzel attı.
Avcı, Abdulkadir'i çıkartır 2.yarı.daha pas senkronunu tutturamıyor son pası da kısa düşünce döndü o kayıp golle bitti.
Kirmizi oldugu an cikarmaliydi ama belki morali dip yapmasin diye ilk yariyi beklemek istedi.Endri Çekici güzel attı.
Avcı, Abdulkadir'i çıkartır 2.yarı.daha pas senkronunu tutturamıyor son pası da kısa düşünce döndü o kayıp golle bitti.
GaziantepHani Anadolu takımları çok kötüydü bu sene Konya güzel oynuyor