- 29 Haziran 2015
- 35.314
- 28.804
- 673
Maçı kazanmak falan zerre umrumda değil pas oyununu bırakalım ne olursa olsun sonuç maçlar resmen eziyet oldu bu sıkıcı futbol fbnin oyunu bizim değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benzer bir kadro var aklımda ama 3lü değil de luyi yerine gustavoyu os'a atsak daha iyi olmaz mı?................... Muslera..............
.............Alp.... Luyi... Nelsson...
...Boey...... Cica..... Berkan..... Pva
.....................Morutan..............
.............Diagne...... Halil.........
Takım bekleri geri gelmek nedir bilmiyor. Her atak stoperlerle karşı karşıya. 3lü savunmaya geçmedikçe daha çok folloş oluruz.
İlerde tek başına ne mm ne halil hiç bişi yapamıyor. Hele Halil, yazık çocuğa debelenip duruyor.
352 ye geçmenin vaktidir
4-1-2-1-2 baklava modelibenzer bir kadro var aklımda ama 3lü değil de luyi yerine gustavoyu os'a atsak daha iyi olmaz mı?
berkan ve gustavoda bir zahmet beklere yardım edip kapatsın
olsa da yesek4-1-2-1-2 baklava modeli
Vazgeçmeyeceğini beyan ettiHoca şu saçma pas oyunu inadından Allah rızası için vazgeç.Pas oyununu en son Barcelona 10 yıl önce oynuyordu.Sonrasında çözüm bulundu.Sen 10 yıl geriden geliyorsun.İnadın yerin dibine batsın hocam!
İşin açıkçası benim de bir üçlü savunma takıntım var, ama Fatih Terim 1980 'li yıllardan beri oynattığı dörtlü savunmayı uygulatmayı beceremiyor şimdi üçlü savunmaya geçelim dersek rezillik çıkabilir................... Muslera..............
.............Alp.... Luyi... Nelsson...
...Boey...... Cica..... Berkan..... Pva
.....................Morutan..............
.............Diagne...... Halil.........
Takım bekleri geri gelmek nedir bilmiyor. Her atak stoperlerle karşı karşıya. 3lü savunmaya geçmedikçe daha çok folloş oluruz.
İlerde tek başına ne mm ne halil hiç bişi yapamıyor. Hele Halil, yazık çocuğa debelenip duruyor.
352 ye geçmenin vaktidir
bundan daha rezil oynanmaz ki kayseri bile 3 atti. marsilya macinda bence 3 stoperle cikmak lazim.İşin açıkçası benim de bir üçlü savunma takıntım var, ama Fatih Terim 1980 'li yıllardan beri oynattığı dörtlü savunmayı uygulatmayı beceremiyor şimdi üçlü savunmaya geçelim dersek rezillik çıkabilir