⚽ SL 21/22 H:7 | Galatasaray 2-1 Göztepe | MS | 26 Eylül

Maçı kazanmak falan zerre umrumda değil pas oyununu bırakalım ne olursa olsun sonuç maçlar resmen eziyet oldu bu sıkıcı futbol fbnin oyunu bizim değil

Hoca şu saçma pas oyunu inadından Allah rızası için vazgeç.Pas oyununu en son Barcelona 10 yıl önce oynuyordu.Sonrasında çözüm bulundu.Sen 10 yıl geriden geliyorsun.İnadın yerin dibine batsın hocam!

................... Muslera..............
.............Alp.... Luyi... Nelsson...
...Boey...... Cica..... Berkan..... Pva
.....................Morutan..............
.............Diagne...... Halil.........

Takım bekleri geri gelmek nedir bilmiyor. Her atak stoperlerle karşı karşıya. 3lü savunmaya geçmedikçe daha çok folloş oluruz.

İlerde tek başına ne mm ne halil hiç bişi yapamıyor. Hele Halil, yazık çocuğa debelenip duruyor.

352 ye geçmenin vaktidir

Takım bekleri geri gelmek nedir bilmiyor. Her atak stoperlerle karşı karşıya. 3lü savunmaya geçmedikçe daha çok folloş oluruz.

İlerde tek başına ne mm ne halil hiç bişi yapamıyor. Hele Halil, yazık çocuğa debelenip duruyor.

352 ye geçmenin vaktidir
benzer bir kadro var aklımda ama 3lü değil de luyi yerine gustavoyu os'a atsak daha iyi olmaz mı?
berkan ve gustavoda bir zahmet beklere yardım edip kapatsın

352 ye geçmenin vaktidir
İşin açıkçası benim de bir üçlü savunma takıntım var, ama Fatih Terim 1980 'li yıllardan beri oynattığı dörtlü savunmayı uygulatmayı beceremiyor şimdi üçlü savunmaya geçelim dersek rezillik çıkabilir

Nasl bir kadroyla çıkacağız ne oynayacağız hiçbir şey belli değil.

En ufak hatada taraftarın patlaya hazır olduğunu düşünüyorum maç içi ıslıklamalar ve ciddi tepkiler oluşabilir insanlar fena dolmuş halde antrenman sırasında babel, feghouli, yedlin gibi isimlere de tepkiler olacaktır değişik bir maç olacak puan kaybı olursa stad baya karışır.

göztepe çok kötü gidiyor 3 puan alır moral bulurlar,hocanın yapması gereken tek şey istifa ama etmeyeceği için en azından 3-5-2 oynasın tipik kanat profilinde adamımız yok(barış hariç oda kurtarıcı olamaz) o bize çok sıkıntı oluyor,aynı futboluna devam ederse dizilişin önemi kalmaz zaten ölümüne hücum oynatmalı yoksa hem kendini hem bizi yakacak..
-------------------MUSLERA--------------
-------NELSSON ALPASLAN LUYİNDAMA---
BOEY CİCALDAU BERKAN MORUTAN VAN ANHOLT
---------------HALİL--MOHAMED---------

Pas oyunu sacmaligindan vazgeçmediği sürece aynı sonuçları er yada geç yine gorecez ve her maçta gol yiyecez

Berabere biter, marsilyadan fark yeriz ama malesef hoca gitmez. Ona göre dogru yoldayiz. Ocak 1de ucacagiz

Senin As oyuncun Taylan'dan Anadolu takımlarında 50 tane var

Sende olan Fernando Reges'ten Anadolu takımlarinda yoktu

Neden Anadolu takımlarına artık diş geciremiyorsun anlıyorsun değil mi????

Devre arasına kadar üçlü bana da mantıklı gelmeye başladı. Top kapan oyuncu eksikliğini 3'lü oynayarak bir nebze azaltabiliriz. Zaten beklerle kanatlarımız arasında herhangi bir uyum yok. Aanholt'un verdiği zararı da azaltabiliriz üçlü oynarsak. Tabii önce Boey'in dönmesi lazım. Yedlin'le hiçbir dizilişi oynayamayız.

İşin açıkçası benim de bir üçlü savunma takıntım var, ama Fatih Terim 1980 'li yıllardan beri oynattığı dörtlü savunmayı uygulatmayı beceremiyor şimdi üçlü savunmaya geçelim dersek rezillik çıkabilir
bundan daha rezil oynanmaz ki kayseri bile 3 atti. marsilya macinda bence 3 stoperle cikmak lazim.

Geri
Üst Alt