Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.812
- 14.693
- 2.623
Rizespor’u yeneriz. Bu tür gerilimler genelde küçük takımın aleyhine olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Korkarim ki yenilecegiz ve rizenin sere*siz baskani cikip dalga gecer gibi aciklamalar yapacak. Biz de burda cildiracagiz malesef
4-4-2 ye uygun bir takımız aslında.muslerabarış iyileşik değilse mecbur kerem. halil ve diagne kesinlikle aynı anda sahada olmalı. bir şekilde hoca bunun çözüm yolunu bulmalı.
alpaslan luyindama nelsson pva
cicaldau berkan
morutan-----------------halil-------------------barış
diagne
benim onbir ile 10 oyuncun aynı reyes. halil-asunçao farklı bir tek. bence devre arasına kadar olabilen her maçta halil ve diagne ilk onbirde aynı anda olmalı. başka türlü gol atamayız net şekilde.Muslera
Alpaslan Nelsson Luyindama Pva
Assunçao Berkan
Morutan Cicaldau Barış
Diagne
Bu maçta 3-4 herif dinlenmezse yorgunluktan gebermiş bir takım izleriz Alanya maçındaki gibi.
Assunçao Avrupa'da olmadığı için ligde oynamalı. Taylan, Berkan ve Cicaldau'dan biri bazen ligde dinlenmeli diye düşünüyorum. Halil'i de durum sıkıntıya girince atsak daha mantıklı. İçerde olsa Halil-Diagne'ye tamamım ama deplasmanda orta sahayı düşürebilir.benim onbir ile 10 oyuncun aynı reyes. halil-asunçao farklı bir tek. bence devre arasına kadar olabilen her maçta halil ve diagne ilk onbirde aynı anda olmalı. başka türlü gol atamayız net şekilde.