⚽ SL 21/22 H:8 | Rizespor 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim

Rizespor’u yeneriz. Bu tür gerilimler genelde küçük takımın aleyhine olur.

Hakem: Ali Palabıyık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

muslera
alpaslan luyindama nelsson pva
cicaldau berkan
morutan-----------------halil-------------------barış
diagne
barış iyileşik değilse mecbur kerem. halil ve diagne kesinlikle aynı anda sahada olmalı. bir şekilde hoca bunun çözüm yolunu bulmalı.

muslera
alpaslan luyindama nelsson pva
cicaldau berkan
morutan-----------------halil-------------------barış
diagne
barış iyileşik değilse mecbur kerem. halil ve diagne kesinlikle aynı anda sahada olmalı. bir şekilde hoca bunun çözüm yolunu bulmalı.
4-4-2 ye uygun bir takımız aslında.
Morutan berkan cicaldau kerem
Diagne halil
Bu şekil olabilir.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera
Alpaslan Nelsson Luyindama Pva
Assunçao Berkan
Morutan Cicaldau Barış
Diagne

Bu maçta 3-4 herif dinlenmezse yorgunluktan gebermiş bir takım izleriz Alanya maçındaki gibi.​

Muslera
Alpaslan Nelsson Luyindama Pva
Assunçao Berkan
Morutan Cicaldau Barış
Diagne

Bu maçta 3-4 herif dinlenmezse yorgunluktan gebermiş bir takım izleriz Alanya maçındaki gibi.​
benim onbir ile 10 oyuncun aynı reyes. halil-asunçao farklı bir tek. bence devre arasına kadar olabilen her maçta halil ve diagne ilk onbirde aynı anda olmalı. başka türlü gol atamayız net şekilde.

Yorgunluk bahane olmaz hem rakip rize kesin koymalıyız. Hemde çok puan kaybettik yukarıyla arayı bu kadar açmamak gerek

rize'yi izlemedim hiç ama muhtemelen bizden iyi hücum ediyorlardır. ligin en sürprizsiz hücum takımı olduğumuzu idrak edersek kazanırız, yoksa bi çuval çaydan başka bişey alamadan geri dönerzi.

Muslera
Yedlin Alpaslan Nelson Anholt
Cicaldau Asuncao Berkan
Morutan Diagne Barış
Hesap zamanı geldi bence. Kapatmadan dönmeyin.

benim onbir ile 10 oyuncun aynı reyes. halil-asunçao farklı bir tek. bence devre arasına kadar olabilen her maçta halil ve diagne ilk onbirde aynı anda olmalı. başka türlü gol atamayız net şekilde.
Assunçao Avrupa'da olmadığı için ligde oynamalı. Taylan, Berkan ve Cicaldau'dan biri bazen ligde dinlenmeli diye düşünüyorum. Halil'i de durum sıkıntıya girince atsak daha mantıklı. İçerde olsa Halil-Diagne'ye tamamım ama deplasmanda orta sahayı düşürebilir.

Muslera
Yedlin Alpaslan Nelsson Aanholt
Berkan
Morutan Cicaldau Emre Barış
Diagne

Şöyle rotasyonlu ve biraz ofansif bir kadro iyi olur. Taylan-Berkan lig ve Avrupa'daki zorlu maçlar için ideal ama kapanacak takımlara biraz daha ofansif oyuncular şart.

Kümeye giden yolda rizeye başarılar dileyip döneriz.

Geri
Üst Alt