⚽ SL 21/22 H:8 | Rizespor 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim

Önyargı ile izlediğini düşünüyorum. Her maç fiziği yerine geldi ,pas verdi gol edip asist yapamadılar, direğe takıldı vs. Ben izlediğim maçlarda beğendim.Diğerlerinin Mohammed'den daha fazlasını yaptığını düşünmüyorum.Oynadığı isimlere rağmen hem de.kadrodan bağımsız düşünülemeyecek kadar fark var kadrolar arasında.
Halil geldi 5-6 maç oynadı 2 maçta iyi oynamıştır ve dediğin gibi as kadroyla oynadı hep.
Mohammed as kadroyla 2 maç 11 başlamadı.
Gerek diagne gerek mohammed e haksızlık yapıyor hoca bu Halil in .okunda boncuk buldu kesin taktı adama.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera
Yedlin Luyindama Alpaslan Aanholt
Feghouli Aytaç Ömer
Emre Halil Babel

hoca rotasyona giderse böyle cikar mi? @Yusuf Kara

Önyargı ile izlediğini düşünüyorum. Her maç fiziği yerine geldi ,pas verdi gol edip asist yapamadılar, direğe takıldı vs. Ben izlediğim maçlarda beğendim.Diğerlerinin Mohammed'den daha fazlasını yaptığını düşünmüyorum.Oynadığı isimlere rağmen hem de.kadrodan bağımsız düşünülemeyecek kadar fark var kadrolar arasında.

Ortada söz konusu olan bir opsiyon var ve şansı iyice tükeniyor Mohammed'in. Artık uçar mı kaçar mı bilmiyorum ama ilk geldiği zaman ki performansına biraz olsun yaklaşması lazım. Kadro da Babel'de olsa Feghouli'de olsa bir şekilde maçı alıp, kadroda ki yerini kuvvetlendirmesi lazım başka şansı yok.

1- Akşama fegh+babel kadrosu çıkarsa şu 11’i sızdırma konusuna acil çare bulunmalı
Kabak tadı verdi artık
11’i sızdıran başka şeyleri de sızdırıyordur

2- Hoca set oyunu dediğinde, inşallah bundan kastettiği şey tecrübeli (ama hareketsiz) oyunculara dönmek değildir diye düşünmüştüm
Ama yine önyargılısın derler diye birşey söylememiştim
Hala önyargılı değilim ama akşam bu kadro çıkarsa hocaya dair bir umudum daha sönecek

Doğru oyun oynatılırsa tecrübeli oyuncuya da karşı değilim, hatta şu an 1 tanesine de biriey demeyebilirim
Ama oyun şablonda bir değişiklik olmayacaksa ikisi birden çok yanlış olur

Babel- Soso ilk 11'de başlarlarsa Rize'nin iğrenç kamera açısı ile birlikte izlemem herhalde maçı. Barış Alper- Soso yada Barış Alper- Babel olmalı olacaksa da yani ikisi aynı anda oynamamalı. Eğer Barış Alper'in el kırığı hala risk teşkil ediyorsa o zaman başka tabi ama o zamanda bir kanatta Emre Kılınç olabilir yada Morutan oynasın işte.

babe ve feghouli 11 çıkarsa boş yere maç izleyip ruh sağlığımı bozamam.

fatih gidene kadar daha da takip etmem. gerçekten oynadığımız futbol bünyeye zarar veriyor.

Çirkef başkanları ve topçulariyla, iğrenç sahaları deli gibi yağmuru saha kenarından çekim yapılan iğrenç kamera açısıyla tiksindiren deplasman. Bugün bu malum adi takımı 20. Sıraya çivi gibi cakmazsak kapatalım kulübü gidelim.

223.webp

puan kaybedilecekse hatay'a kaybedip kayseri ve kasimpasa'yi evire cevire yenmemiz lazimdi. cöplere verilen her puan acayip geri götürüyor.

Valla bekliyorum bugünü. Yenilirsek hoca hiç dönmesin, bodrum biletini alsin. Hala babel feghouliden medet umuyor ya.

Valla bekliyorum bugünü. Yenilirsek hoca hiç dönmesin, bodrum biletini alsin. Hala babel feghouliden medet umuyor ya.
Lig sonuncusu şu rezil takımı yenemezse istifa etmeden burak elmas fişi çekmeli zaten. izahı yok. kümede kalmaya oynasak bile fark atmamız lazım şu itlere

Geri
Üst Alt