Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.789
- 109.611
- 4.878
Ayaga kalk Ahmed Arif Kesen senden daha büyügü geliyorYakubun verdigi kadro kaleye gidemez. Babel ile feghoulinin beraber olmadığını 5 yasindaki cocuk anladi hocamiz anlamadi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayaga kalk Ahmed Arif Kesen senden daha büyügü geliyorYakubun verdigi kadro kaleye gidemez. Babel ile feghoulinin beraber olmadığını 5 yasindaki cocuk anladi hocamiz anlamadi.
Ayaga kalk Ahmed Arif Kesen senden daha büyügü geliyor
Halil geldi 5-6 maç oynadı 2 maçta iyi oynamıştır ve dediğin gibi as kadroyla oynadı hep.Önyargı ile izlediğini düşünüyorum. Her maç fiziği yerine geldi ,pas verdi gol edip asist yapamadılar, direğe takıldı vs. Ben izlediğim maçlarda beğendim.Diğerlerinin Mohammed'den daha fazlasını yaptığını düşünmüyorum.Oynadığı isimlere rağmen hem de.kadrodan bağımsız düşünülemeyecek kadar fark var kadrolar arasında.
abartmayalim zurhMuslera
Yedlin Luyindama Alpaslan Aanholt
Feghouli Aytaç Ömer
Emre Halil Babel
hoca rotasyona giderse böyle cikar mi? @Yusuf Kara
Önyargı ile izlediğini düşünüyorum. Her maç fiziği yerine geldi ,pas verdi gol edip asist yapamadılar, direğe takıldı vs. Ben izlediğim maçlarda beğendim.Diğerlerinin Mohammed'den daha fazlasını yaptığını düşünmüyorum.Oynadığı isimlere rağmen hem de.kadrodan bağımsız düşünülemeyecek kadar fark var kadrolar arasında.
Bam bam bam diyorsun yani.Rize'nin her yeri gaz olsa nolur. Ben katılmıyorum bu yoruma. Tam tersi bizim oyuncular o yorumu duyup daha çok gaza gelmiştir. Gole boğacağız bugün Rize'yi.
Üstadı özledik.Ayaga kalk Ahmed Arif Kesen senden daha büyügü geliyor
puan kaybedilecekse hatay'a kaybedip kayseri ve kasimpasa'yi evire cevire yenmemiz lazimdi. cöplere verilen her puan acayip geri götürüyor.Daha su haftadan bu kadar puan kaybi rezalet. Ustelik cok net 3 rakibimiz var. Rize maçının hicbir bahanesi yok.
puan kaybedilecekse hatay'a kaybedip kayseri ve kasimpasa'yi evire cevire yenmemiz lazimdi. cöplere verilen her puan acayip geri götürüyor.
Lig sonuncusu şu rezil takımı yenemezse istifa etmeden burak elmas fişi çekmeli zaten. izahı yok. kümede kalmaya oynasak bile fark atmamız lazım şu itlereValla bekliyorum bugünü. Yenilirsek hoca hiç dönmesin, bodrum biletini alsin. Hala babel feghouliden medet umuyor ya.