Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Tam sövüp bir ay daha ban yiyordum.
Allahtan cevap yaza basmayı unutmuşuz.
Ucuz yırttık.
Allahtan cevap yaza basmayı unutmuşuz.
Ucuz yırttık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi bıraktı orada Kerem.Hakem maçı bitirir bitirmez kapattım , hafızamda bile değil o karelerözette bakacağım bidaha, çok yavaş verdi kesin kapçaklar sandım heralde bi an bilemiyorum
Takıntılarınızı aşmadan makul çerçevede futbol yorumlamanız imkansız. Başka bir söz söylemek abesle iştigal olur. Futbolu konuşacaksak çıkan kadrodan ve ilk yarı oynanan oyundan ben de memnun değilim. Gel gelelim galibiyete sevinmemek falan FT nefretini GS sevgisinden öteye koymak oluyor.Yahu hocam Allah'ını seversen Galatasaray lig sonuncusunu böyle ite kaka mi yenecek ki çıkmış başkanları aptal aptal açıklamalar yapmış. Sahada başı kesik tavuk gibi gezinen futbolcular. Hırs yok bişey yok. Yağmurlu hava yerden şut atmayı akıl etmeyen bir taktik deha. Çok kötü kadro seçimi vs. vs. Ben buna niye seviniyim yaaa. Utanıyorum kardeşim. Benim Galatasaray im bu değildi. Bu ligin sonuncusunu böyle rezilce zorla geçtin mi sevinmem. Ezeceksin bu köpekleri. İkili mücadele sayısına bak ayakta durabilen oyuncu yok. Forvetin asist yapmış gole sevinmiyor. Diğer forvetin futbolu unuttu. Ya bunları görün. Bir maç kazandik diye hemen herşey halı altına atilmasin. Ben memnun değilim arkadaş. Benim Galatasaray im bu değil ...
Su operasyon cocugu ali palabiyika umarim bir kac kelime eden cikar
zor oldu ama döndübu mac döner
Yahu reis cidden terim defolsun gitsinde..Arkadaş sahada kim oynuyor. Başrolde kimler var.Yahu sahada 11 tane terim var ve futbolu terim oynuyor gibi yorumlardan vazgeçelim. gerçekten inanılır gibi değil.Şu oyunu oynayan sahadaki oyuncuların hiçmi suçu yok. Alayı yetersiz arkadaş.Şu takıma hala en az 5,6 ilk 11 oyuncusu lazım.3 puan aldığımız için değil malum takımın başkanını çimlere serdiğimiz için seviniyorum.. kolay maçı bu kadar zora sokan terim artık yönetim katında sorgulanmalıdır.
Siz alintilamadan ben söyleyim fikrim hala ayni!!Ligin dibine demir atmis azili dusmanimiza puan veren hoca olacak adami kovun artik!!!!