⚽ SL 21/22 H:8 | Rizespor 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim

Forvetlerin 3 ü de baya forma giriyor gibi hadi bakalım inşallah böyle devam ederiz

Rize baskani ayilinca konussunda az gulek hatta onceki baskanlaruda telefonla falan baglansin

Yahu hocam Allah'ını seversen Galatasaray lig sonuncusunu böyle ite kaka mi yenecek ki çıkmış başkanları aptal aptal açıklamalar yapmış. Sahada başı kesik tavuk gibi gezinen futbolcular. Hırs yok bişey yok. Yağmurlu hava yerden şut atmayı akıl etmeyen bir taktik deha. Çok kötü kadro seçimi vs. vs. Ben buna niye seviniyim yaaa. Utanıyorum kardeşim. Benim Galatasaray im bu değildi. Bu ligin sonuncusunu böyle rezilce zorla geçtin mi sevinmem. Ezeceksin bu köpekleri. İkili mücadele sayısına bak ayakta durabilen oyuncu yok. Forvetin asist yapmış gole sevinmiyor. Diğer forvetin futbolu unuttu. Ya bunları görün. Bir maç kazandik diye hemen herşey halı altına atilmasin. Ben memnun değilim arkadaş. Benim Galatasaray im bu değil ...
Takıntılarınızı aşmadan makul çerçevede futbol yorumlamanız imkansız. Başka bir söz söylemek abesle iştigal olur. Futbolu konuşacaksak çıkan kadrodan ve ilk yarı oynanan oyundan ben de memnun değilim. Gel gelelim galibiyete sevinmemek falan FT nefretini GS sevgisinden öteye koymak oluyor.

böyle kazanmak ta güzel oluyor ha

Evet cay vakti...
IMG_20211003_202144.webp

Cagne ve morutan neden 11 başlamıyor biri açıklayabilir mi? Pek takip edemedim işten güçten dolayı sebebi nedir cidden merak ediyorum

Yatan spora cok pis soktuk son saniyee oooohhhhhh. Icimin yaglari eridi resmen

Su operasyon cocugu ali palabiyika umarim bir kac kelime eden cikar

Evet hakem denen serro aleyhimize cok karar verdi ama uzatma dakikasini tam uygulasa ya da Diagne aleyhine faul verse mac berabere bitmisti. Bunu da unutmayalim. Hala bende soktayim adilik yapip nasil faul vermedi ve gol atmamiza goz yumdu diye. Esas meselemiz Fatih Terim'dir ve gitmelidir.

En azılı dusmanimizi yendik ama hoca gün bile kaybetmeden gitmeli iyiye dair birşeyi bırak umut birakmasi tarafta azıcık bile.umut olsa bunları demezdim

3 puan aldığımız için değil malum takımın başkanını çimlere serdiğimiz için seviniyorum.. kolay maçı bu kadar zora sokan terim artık yönetim katında sorgulanmalıdır.
Yahu reis cidden terim defolsun gitsinde..Arkadaş sahada kim oynuyor. Başrolde kimler var.Yahu sahada 11 tane terim var ve futbolu terim oynuyor gibi yorumlardan vazgeçelim. gerçekten inanılır gibi değil.Şu oyunu oynayan sahadaki oyuncuların hiçmi suçu yok. Alayı yetersiz arkadaş.Şu takıma hala en az 5,6 ilk 11 oyuncusu lazım.

terime kızacaksanız en başda yaptırdığı transferler için kızın. bunun için hesap sorun.
heleki hesap soracak adamda burak elmas değildir.10 milyona 20 tane adam almakla mı iyi iş yapılıyor.

Golü Morutan'nın atması .. assisti de Diagne'nin vermesi başka birşey. Gerçi bazıları "hoca oyuna acaip müdahale etti" derse şaşırmam.

Ulan palabiyik cok ugrastin ama sampiyon olursak belkide senin eyamciligindan sonra takimin geri dönüsü olacak.

Geri
Üst Alt