⚽ SL 21/22 H:9 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 17 Ekim

Kaç haftadır mucizelerle kazanıyoruz. Terim in hiç katkısı yok.

ben çok maç izledim stadta ,böyle tv de şl olsun avrupa kupası ve lig maçları çok izledim Galatasarayın ama çok samimi söylüyorum ben bu kadar ezildiğimiz bir maç daha hatırlamıyorum.Bu futboldan sorumlu olanlara yazıklar olsun.Dakika 75 de verilen istatistlik herşeyi anlatıyor zaten konya ceza sahasına 26 orta 3 isabet Galatasaray 6 orta 2 isabet.Yazıklar olsun

Kotu futbol iyi skor.Konya hic yenilmedi yenemeyiz diyenlerde baksin isine .

hoca gitmediği sürece keyifle futbol izleyemeyeceğimiz kesin berbat futbolla ve 3 puanla günü kurtardık hepsi bu...

UEFA maçımız varken iyi oyunun da kötü oyunun da bir önemi yok, milli takım dönüşü Avrupa maçı öncesi ligin iyi takımlarından birisini yeniyoruz, sevineceğiz tabii ki. Bariz bir şekilde tempoyu düşürdük 2. yarı, Konya da vitesi arttırınca berbat bir 45 dakika oldu. Ama dediğim gibi Moskova maçı var, milli takım dönüşü ve ligde namağlup, gol atabilen zorlu bir rakiple oynuyoruz. Geçmiş olsun, çok değerli 3 puan aldık.

Saçmalık ötesi bir oyun şu oyunu oynatan takimin hocası utanmali ama biraz sonra ilk yarıda 2 yi hatta 3 ü bulabilirdik ikinci yarı biraz yorulunca skoru korumak istedi oyuncular bu da normal yani şeklinde açıklama yapacak bir hocamız var ...

şakamı yada gerçekmi ? takımı genc olan tek biz degiliz hoca diye duran fatih hocamızın oynatmaya calıstıgı sacma sapan mentalite sebebiyle oyuncular kötü gorunuyor genc dedigimiz takım 2.yarı konya karşısında koşamadı bile ezildi sadece
Gayette tecrübesiz ve genç takımız zamanda lazım. Forum öyle hal aldı ki rakip takım sempatizanı kaynıyor. Ben zaten bu sene şampiyonluk beklemiyorum. Teknik ekop değişmeli diyedd paso yazıyorum. Değişse bile bu takım bu sene bu şekildeaclar çıkarmaya devam edecek.

Geri
Üst Alt