Uğur Uzunoğlu
Tecrübeli Üye
- 1 Eylül 2009
- 7.483
- 3.379
- 2.088
Maç bitti mi?
Bende hala devam ediyor.
Bende hala devam ediyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KapatMaç bitti mi?
Bende hala devam ediyor.
Aynen terim futbolu bilmiyor. Fiorentina milan vb yöneticileri de bir garip hocamKaç haftadır mucizelerle kazanıyoruz. Terim in hiç katkısı yok.
Bu takıma td ve iyi bi td heyeti lazım.Kazanmak güzeldi. Biz herzaman milli takım dönüşü aşırı zorlanıyoruz. Golü atıp yemiyorsak yerim oyunu. Bu takim tecrübeli değil zaman lazım. Anlamiyormusunuz
biz güya pas oyunu oynuyoruz ya adamlar bizim 1.5 katımız daha fazla pas yapmışlarKonyasporu tebrik ederim tek kale oynadılar, İlhan Palut ders verdi. Bu takımla olmaz kendimizi kandırmayalım 2009/2010 kadrosuyla yarışır.
09-10 kadrosu bu kadronun yanında 2011 Barcelona kalır. Keita, Kewell, Baros, Elano, Arda gibi hücumcular vardı o takımda.Konyasporu tebrik ederim tek kale oynadılar, İlhan Palut ders verdi. Bu takımla olmaz kendimizi kandırmayalım 2009/2010 kadrosuyla yarışır.
Yani 1 sezonda 30 maç falanNeyse. Önemli olan rezil oynarken de kazanabilmek.![]()
Gayette tecrübesiz ve genç takımız zamanda lazım. Forum öyle hal aldı ki rakip takım sempatizanı kaynıyor. Ben zaten bu sene şampiyonluk beklemiyorum. Teknik ekop değişmeli diyedd paso yazıyorum. Değişse bile bu takım bu sene bu şekildeaclar çıkarmaya devam edecek.şakamı yada gerçekmi ? takımı genc olan tek biz degiliz hoca diye duran fatih hocamızın oynatmaya calıstıgı sacma sapan mentalite sebebiyle oyuncular kötü gorunuyor genc dedigimiz takım 2.yarı konya karşısında koşamadı bile ezildi sadece
Onlar tarihte kaldı dostum. Maziyle yaşanmaz.Aynen terim futbolu bilmiyor. Fiorentina milan vb yöneticileri de bir garip hocam