ŞL 21/22 H Grubu & E Grubu M:2 | Juventus 1-0 Chelsea | Benfica 3-0 Barcelona | MS | 29 Eylül

2015’te iki maçta da başa baş oynamıştık Şampiyonlar Ligi’nde. Kendi sahamızda yenmiştik. O sıralarda bu kadar oyun farkı yoktu.

Benfica’nın en berbat dönemleriydi onlar. Hamzaoğlu’nu onlar yüzünden övenler falan çıkıyor. Bir de Poldi ekstra oynamıştı. Denayer de sağ bekte iyiydi sanırım. Tüm sezon sadece o iki maç iyiydik. Sayılmaz. O sezon iyi bir td ile adam akıllı transferler yapsaydık 2 şampiyonluk fazlamız vardı. DÖ, Hamzaoğlu ve Tanman 3’lüsünün bu hale düşmemize yol açtığı dönemdir.

barca bitmis okeye dondu.

Bu Ronald koeman'da bir terslik var, surekli gittigi takimlarda, hayvan gibi bonservis verdrip sirf Hollanda'dan oyuncu aliyor.

Komisyon almiyorsa, hic birsey bilmiyorum.

barca bitmis okeye dondu.

Bu Ronald koeman'da bir terslik var, surekli gittigi takimlarda, hayvan gibi bonservis verdrip sirf Hollanda'dan oyuncu aliyor.

Komisyon almiyorsa, hic birsey bilmiyorum.
Barcelona'da oyle cok yuksek bonservisli oyuncu aldirtmadi ki. Oyle bir imkani yoktu zaten. Bir tek Dest icin 20 milyon euro odemislerdi sanirim.

VAR penalti Benfica gelebilir

Tahmin ediyorum Benficali oyunculara mactan once doping yapilmis. Bu enerjiyi baska turlu aciklamak mumkun degil.

Geri
Üst Alt