Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ŞL 21/22 Son 16 M:2 | Ajax 0-1 Benfica | MS | 15 Mart
liverpool, bayern, real ve city'den sonra bu hafta sampiyonlar liginde oynayan takimlar cok dandik geliyor bana. bunlarin hic biri su saydigim ilk 4 takimi gecemez.
Her hafta takip ediyorum evet dogrudur son haftalar form dusuklugu var ama popolari kalkti demek yersiz. Adamlar kac senedir cok iyi performans sergiliyor. Sistem var. Alt yapi var, oradan cikan oyuncular ile tecrubeli oyunculari birlestirip guzel basari yakaladilar.
Her hafta takip ediyorum evet dogrudur son haftalar form dusuklugu var ama popolari kalkti demek yersiz. Adamlar kac senedir cok iyi performans sergiliyor. Sistem var. Alt yapi var, oradan cikan oyuncular ile tecrubeli oyunculari birlestirip guzel basari yakaladilar.
Mevzu sistemin olması değil, mevzu kendilerini dev aynasında görmeleri. Henüz dünyanın en iyi kulüplerinden biri değil, lakin bir çok taraftarları bunu düşünüyor. Popolari kalkmıştı. Benfica indirdi. Dikkat etmezlerse psv de indirecdk
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.