Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ŞL 22/23 2.Tur M:1 | Dinamo Kiev 0-0 Fenerbahçe | MS | 20 Temmuz
bu fenerin kadrosu corba gibi, nokta atisi transfer yapmamislar, hep toplama olmus birtek pedro cok iyi o bakalim toparlicakmi, ah tam aradigimiz oyduda bizim olmadi. cirkefler etik metik dinlemeyip salca oldular.
Ali Koç un megafon tedarikçisi Yücel,İrfan için bunları yazmış kimden bahsediyor acaba
İrfan Can, bu taraftarın senden beklentisini veremiyorsun. Ben, senin kim tarafından aklının çelindiğini ve nereye gitmek istediğini çok iyi biliyorum, aklını başına al ve formanın hakkını ver.
Özeti izledim f5 deplasmanda bu kadar kontra yemişse kendi sahasında ilk yarı üç yese şaşırmam.atsada şaşırmam eğer kievin kalecisi böyle rezalet oynarsa.kiev sağlam kontraya çıkıyor lakin son pas veya vuruşlarda kötülermiş
Ankaragücü Erzurum seviyesinde bir takımla oynadılar ki ona rağmen vasattilar hele birde konya alanya ayarinda takımla oynasınlar bakalım göreyim boy olculerini
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.