ŞL 22/23 2.Tur M:2 | Fenerbahçe 1-2 Dinamo Kiev | MS | 27 Temmuz

emre nıye cıktı 2. yarı gırdı

Golde Serdar çomarı kaleciyi engelledi gibi, düzgün açıdan vermediler ama ilk işi hakeme bakmak oldu çomarın

Bir senedir maç yapmayan savaş altındaki bir ülkenin takımının mücadelesini kutlarım ama Fener de baya baya kötü

Vlademr Putin diye tezahurat ediyorlar yaw bunlar ne aşağılık insanlar ya. Bir tane adam çıkmaz mı şu fenerden

Kiev zaten cok kotu o cok belli. Ama yine de 10 kisi kalip gol yedikten sonra teslim olmalarini beklerdim. Teslim olmadilar pozisyonlar buldular
Önde olsalar neyse de zaten 1-0 yeniliyorlar neden teslim olsunlar ki, mecbur bastırması, gol kovalaması gerekiyor. Kiev zaten oynamıyor, topu bunlara bırakıyor. Gole ihtiyacı olan da Fener. Dakikalardır bireysel yeteneklerle bir şeyler yapmaya çalışıyor Fener, şunu biz oynayınca maç başlığında taktik falan yok, herkes kendi kafasına göre takılıyor diye kızıyoruz. 😄 Üstelik rakipleri de Kiev yani, adamların elinde futbolcu yok, maç yapmamışlar uzun süredir, psikolojik olarak dibi görmüş bir takım.

Fenerliler bile küfrediyor erteme

Nasıl bir fırıldaksın

Nasıl bir iğrençsin

Herkes nefret ediyor böyle insanlardan

Yalaka. 3 kağıtçı , maçın seyir zevkini de mahfetti

Kiev bizim Anadolu takımları seviyesine gelmiş gerizekalı fener taraftarı brezilyalı oyuncuları var diyor

4 dk uzatmada

3.32 de mac bitti fb baskı yedigi icin

Maçı izleyemeyenler yorum yapiyo sanırım. Ben sırf bizim maçın kadrosundan dolayı bunlari izledim analiz etmek için tek kelime söyleyip uzatmiyorum lessssss.
Jesusun oyuncularla sikintilari da başlamis. Öngördüğümüz gibi

Geri
Üst Alt