Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.067
- 59.786
- 3.473
Olabilecek en dramatik sekilde elenirler umarim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pff tamam. Biz cop anadolu rakiplerine 10 kisi kalinca sayisiz defa teslim olduk. Bilmiyormus gibi konusmayin
Anadolu macı mı buPff tamam. Biz cop anadolu rakiplerine 10 kisi kalinca sayisiz defa teslim olduk. Bilmiyormus gibi konusmayin
Hangi Avrupa macinda 10 kisi kaldik ki en son. Hatirlamiyorum vallaAnadolu macı mı bu
biz avrupada ne zaman teslim olduk
Önde olsalar neyse de zaten 1-0 yeniliyorlar neden teslim olsunlar ki, mecbur bastırması, gol kovalaması gerekiyor. Kiev zaten oynamıyor, topu bunlara bırakıyor. Gole ihtiyacı olan da Fener. Dakikalardır bireysel yeteneklerle bir şeyler yapmaya çalışıyor Fener, şunu biz oynayınca maç başlığında taktik falan yok, herkes kendi kafasına göre takılıyor diye kızıyoruz.Kiev zaten cok kotu o cok belli. Ama yine de 10 kisi kalip gol yedikten sonra teslim olmalarini beklerdim. Teslim olmadilar pozisyonlar buldular
Neyse @Hayri Cund incelemeye almıs seniHangi Avrupa macinda 10 kisi kaldik ki en son. Hatirlamiyorum valla
Fenerbahçe muhteşem takım yav. 10 kişi kievi ezdi de sevinsin yavAnadolu macı mı bu
biz avrupada ne zaman teslim olduk