Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.715
- 43.616
- 3.888
Bir neselenelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
btw evanderi alsa fena olmazEkli dosyayı görüntüle 170309
Sicilin parayla, nüfuzla, reklamla doldurulamadığı yerdeyiz. TEK EGLENCE FENERBAHCE! SIMDI TRANSFER SHOW ALI BEY LÜTFEN ELIMIZDEN MISTJÖ HARIT ELVANDERI AL ALI
Sağdaki minyonmu stuverttipinizi.... tam rezil fenerli tipi
Yaw teslim olmadı dediğin fenerin pozisyonu yok. Kiev zaten kötü takım hemde baya kötü. Teslim olmadı dediğin fener kalesinde bir sürü pozisyon verdi. Neyi teslim olmadı sen ne izledin ben anlamadımRezil olan durum ne biliyor musun. Fener iyi oynuyor bir kere bile yazmadim o kadar sey yazdim. Fener'in 10 kisiyle teslim olmamasi hosuma gitmedi demek Fener yag gibi akiyor demek degildir. Ama zaten idrak meselesi var o belli fanatiklikte buna alisigiz ama bu kadar hassas olmaya gerek yok kompleks gostergesi
La nereye pozisyonu yok penalti kacti birkac kere tehlikeli geldiler nitekim attilar da. Uzatmada verdiler 1-1'den sonra verdiler ama 1-1'e kadar net sekilde salmadilar iste maciYaw teslim olmadı dediğin fenerin pozisyonu yok. Kiev zaten kötü takım hemde baya kötü. Teslim olmadı dediğin fener kalesinde bir sürü pozisyon verdi. Neyi teslim olmadı sen ne izledin ben anlamadım