ŞL 22/23 2.Tur M:2 | Fenerbahçe 1-2 Dinamo Kiev | MS | 27 Temmuz

Slazai s.liginde gol attigina gore 40.milyon euro olmustur

IMG_1386.webp

1959’dan önceki golleri sayılsın
Puhhahahahahahaaaahahaa

Rezil olan durum ne biliyor musun. Fener iyi oynuyor bir kere bile yazmadim o kadar sey yazdim. Fener'in 10 kisiyle teslim olmamasi hosuma gitmedi demek Fener yag gibi akiyor demek degildir. Ama zaten idrak meselesi var o belli fanatiklikte buna alisigiz ama bu kadar hassas olmaya gerek yok kompleks gostergesi
Yaw teslim olmadı dediğin fenerin pozisyonu yok. Kiev zaten kötü takım hemde baya kötü. Teslim olmadı dediğin fener kalesinde bir sürü pozisyon verdi. Neyi teslim olmadı sen ne izledin ben anlamadım

Jorge jesus yaaa
Karizma yeaaa
Düşünüyor yeaaa
LED tahta yeaaa :ddd

8 aydır resmi maç yapmayan takım hoplatir böyle işte. Slava Ukrain!

bruma lincoln emre mor king adlı topçuları ne amaçla almışlar acaba

Bu şikecileri büyük takım diye yutturuyorlar bize.
İki üç tane zengin züppenin oyuncağı olan küçük bir klüp.yok arkadaş mayalarında yok adamların avrupada başarı..

Maçdan sonra büyük tepkiler yokdu.yuhlama yokdu.çünkü verecekleri tepkiyle olumsuz hava yaratmak istemiyorlar.Aksi taktirde ligde gider diye düşünüyorlar.O kadar çok eleştiri yapılacak noktalar varki medyadaki yalamaları bile bir şekilde bir yerden övme durumu yaratabiliyorlar.Onlarda biliyorlar bir olumsuz havada ne lig kalır ne kupa..

Beter olun…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1959dan önce fbnin cl kupası verilmeli

Yaw teslim olmadı dediğin fenerin pozisyonu yok. Kiev zaten kötü takım hemde baya kötü. Teslim olmadı dediğin fener kalesinde bir sürü pozisyon verdi. Neyi teslim olmadı sen ne izledin ben anlamadım
La nereye pozisyonu yok penalti kacti birkac kere tehlikeli geldiler nitekim attilar da. Uzatmada verdiler 1-1'den sonra verdiler ama 1-1'e kadar net sekilde salmadilar iste maci

Geri
Üst Alt