Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.541
- 73.093
- 5.188
Uzadıııııı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz rakip 10 kişi kaldığında bile teslim oluyoruz üstat.Fener'in 10 kisiyle oynadigi oyun hosuma gitmedi. 10 kisi kalip teslim olan bi tek biz variz herhalde
Kiev zaten cok kotu o cok belli. Ama yine de 10 kisi kalip gol yedikten sonra teslim olmalarini beklerdim. Teslim olmadilar pozisyonlar buldularFener'in oyununda bir şey yok, Kiev golden sonra tamamen oyunu soğutmaya yönelik oynadı, hiçbir şey denemedi
karsidaki takim inanilmaz yetersiz, sadece mücadele gücüyle ön planda olan bir takim. yabancilari yok. aylardir mac yapmiyorlar. diri ve kaliteli bir kiev olsa bu mac buraya gelmezdi zaten.Fener'in 10 kisiyle oynadigi oyun hosuma gitmedi. 10 kisi kalip teslim olan bi tek biz variz herhalde
Yaw niye teslim olsunlar kiev çöpKiev zaten cok kotu o cok belli. Ama yine de 10 kisi kalip gol yedikten sonra teslim olmalarini beklerdim. Teslim olmadilar pozisyonlar buldular
Şu oyunun nesini begendin. Bu kiev korkak biraz geldi mi pozisyon buluyor.Fener'in 10 kisiyle oynadigi oyun hosuma gitmedi. 10 kisi kalip teslim olan bi tek biz variz herhalde
Lincoln duran toptan gol attırır.