Habil Dikmetas
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 4.596
- 2.130
- 698
Acil Ismail Kartal geri gelmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahlaksızlık bunların kuruluşundan beridir hamurlarında var.Bunların yaptığı putin diye bağırma olayı inanılmaz bir rezalet adamların savaştığı ülkenin başkanının adını bağırmak nedir, bize yapılsa bu olay nasıl tepki verirdik öyle düşünürseniz anlarsınız nasıl büyük bir aptallık olduğunu
Aynen abi ben Galatasarayliyim tabii ki karsilastiracagim bunlar da direkt rakip. Bana bir tane Galatasaray maci soyle 10 kisi kalip gol lazimken baski kurup gol attigimiz susacagim valla susacagim. Bence mesela Ismail Kartal'la iyi falan oynamiyolardi tum hedef maclarda dagildilar ama o ayri konu
Abicim sen hangi maçı izledin bilmiyorum penaltı ve duran top dışında pozisyon yok. Kiev elli tane kacirdi direkler filan bu nasil teslim olmamak. Fener bir bok oynamadi.La nereye pozisyonu yok penalti kacti birkac kere tehlikeli geldiler nitekim attilar da. Uzatmada verdiler 1-1'den sonra verdiler ama 1-1'e kadar net sekilde salmadilar iste maci
Valla sen ustume geldin geri aliyorum laflarimi ama. Fener iyi oynasa Fener iyi oynuyor derim. Ha bu arada simdi bi sey daha dicem de demeye korkuyorum. Izledigim Turk takimlari icinde Konya'dan sonra en iyi Fener gorunuyorBiz iyi degildik zaten. Sorun şu futbolu ovmek. Neyse bu mevzuyu kapatalim ali bektaş. Arada eziklik filan dedin sinirlendirdin beni. Seninle iyi de anlasiyorduk oysaki
Kimse baskanlik icin aday olmazsa son care Acun aday olur gibi geliyor bana. O da dalaverenin babasini yapar zaten.Bu mallar kesin Jesus bizi şampiyonlar ligine taşır diye sactilar paraları şimdi hesap karıştı fena batacaklar. Bide koç bırakıp gittiği gün asıl battiklarini o zaman gorecez şimdi durumu alavare dalavare ile goturuyorlar
Ya valla benim izledigim macta Kiev Fener kalesine gidemiyodu Fener de oyun ustunlugunu pozisyona ceviremiyordu. Kievliler lise takimi gibi gorunuyordu. Sonra Fener 10 kisi kaldi Kiev bir kere gelip gol atti. Sonra Fener haril haril gol aradi Kiev de kabullenip kalesini pozisyona kapayamadi. Bu gidisat hosuma gitmedi ne diyeyim simdiAbicim sen hangi maçı izledin bilmiyorum penaltı ve duran top dışında pozisyon yok. Kiev elle tane kacirdi bu nasil teslim olmamak. Fener bir bok oynamadi.