ŞL 22/23 2.Tur M:2 | Fenerbahçe 1-2 Dinamo Kiev | MS | 27 Temmuz

Muhabbetin basinda yoktun galiba son 3-5 seneden bahsediyordum. O kadar gecmise gitmek zorunda olmak ne kadar uzucu degil mi
Evet başında yoktum muhabbetin de bu kadar pofpoflaman şaşırtıyor beni. Paraları saçmış zirilyon tane transfer yapmış müthiş hoca getirmiş takım yıkık dökük bir ülkenin parçalanmış bir takımına elen hem de kendi sahanda. İzlemedim ama yorumlara bakılırsa adamın kırmızı göreceği briz belli iken. Bu maç tek maçlık bir olay da değil. Aslında fenerin turu oradan alıp gelmesi lazımdı. Kiev de kendini bildiği için zaten yaslandı sanırım geriye.

Evet başında yoktum muhabbetin de bu kadar pofpoflaman şaşırtıyor beni. Paraları saçmış zirilyon tane transfer yapmış müthiş hoca getirmiş takım yıkık dökük bir ülkenin parçalanmış bir takımına elen hem de kendi sahanda. İzlemedim ama yorumlara bakılırsa adamın kırmızı göreceği briz belli iken. Bu maç tek maçlık bir olay da değil. Aslında fenerin turu oradan alıp gelmesi lazımdı. Kiev de kendini bildiği için zaten yaslandı sanırım geriye.
Aga CL on elemesinde favoriyken elenmek Fener gelenegi zaten. Benim konunun basindaki yorumlar da duruyodur bence de Kiev cok kotu takim ve bence de Fener'in Polonya'da fisi cekmesi lazimdi. Ama bu 1-0 geri dusmus 10 kisi kalmisken baski kurup gol arayabildikleri gercegini degistirmiyor. Kafamizi kuma gommeye gerek yok

savaştaki ve kadrosu dağılmış takıma elendi ezikler. zuhahaha

Aht almak bak bütün olay bu. Sadece şunu soruyorum cevabını verin sonra neden bunlar hep böyle son anda rezil oluyolar anlarsınız. Bugün Kievle biz oynasak bizim Stadta kimse Putin diye bagirirmiydi?? Belki bir kaç kişi anında sustururlardi. Bu sadece küçük bir örnek. Rakip oyuncu ne kadar tahrik ederse etsin. Ölen insanlar var kardeşim. Putin demezsin. Bu futboldan daha önemli. Bunların bütün hayatı bu işte. Muz olayı. Fener başkanları tarafından ekmeğinden olan gazeteciler vs vs. Her türlü pislik var cezasıda bu işte

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nde en son gruplara kaldığında dolar 1.56₺ idi.
Auauauahahahshahsh

Aga CL on elemesinde favoriyken elenmek Fener gelenegi zaten. Benim konunun basindaki yorumlar da duruyodur bence de Kiev cok kotu takim ve bence de Fener'in Polonya'da fisi cekmesi lazimdi. Ama bu 1-0 geri dusmus 10 kisi kalmisken baski kurup gol arayabildikleri gercegini degistirmiyor. Kafamizi kuma gommeye gerek yok
Hayır ikili eleme maçlarında kim olsa 10 kişi 9 kişi kalsa ileride gidip gol arar. Risk alır. Yani bu maçın 1 0 bitmesi ile 5 0 bitmesi arasında bir fark yok ki. Geçen sene 2. Barça maçında 10 kişi kalsak maç 1 0 iken çıkıp gol aranmayacak mıydık?

Sizin Fare Tuttuğunuz yerde
Lucescu hocam Kedi öpüyordu..
Putin tezahüratına kadar FB geçsin diyordum ama öyle rezil bir hareketti ki sevinçten deliye döndüm. Tebrikler Dinamo Kiev.. Şampiyonlar ligi senin neyine, hadi ordan kestane!
InCollage_20220727_225332292.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Savaş halinde bir ülkenin aylardır resmi maç yapmayan takımını bile eleyemiyorsak Türk kulüpleri olarak gerçekten bitik haldeyiz demektir.

az daha Barçayı eliyorduk fener ayrı seviye kötü ama cidden hiç bir Türk takımı şampiyonlar ligi seviyesinde değil ama bunu bizim gidip 1 puan zor aldığımız dönemden anlamamız gerekiyor zaten adamlar seviye olarak apayrı seviyedeler birde bizim şanssızlığımız hep Real-psv gibi güçlü takımların gelmesi oldu 1 sefer güzel grup geldi onda da forvet almadık.

Geri
Üst Alt