⚽ SL 22/23 H:10 | Kayserispor 2-1 Galatasaray | MS | 15 Ekim

Adana nach 2 yari resmen tek kale oynadik bu üstünlügü birazda gol yollarina cevirmemiz lazim.

Yunus ile Kerem in kesinlikle oynamaması gereken maç

Kazımcan,Abdülkerim ve Barış a razıyım ben

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kayseri maçının ilk 11 i bu olmalı bana kalırsa
wn3gkwry.jpg

Süre bulması gereken girip skoru alabilecek oyuncu Icardi olabilir. Bir de yerli sayısını halledebilirsek Rashica ve Yusuf ikilisinin Kerem ve Yunus ikilisi yerine oynamasından yanayım ama şu garip yabancı sınırlaması olduğu için Kerem ve Yunus ikilisi çok can sıkıyor

santraforumuzu bulamadık. gol sıkıntısı çekmeye devam ederiz

Kazımcan'ı kadroya yazacağım ama adam 3-4 maçtır kadroda yok, Okan hoca çok belli bir kadroyla oynuyor ekstra birşey olmazsa değiştirmez yine kadroyu.

Haftaya bay'iz. Bu yuzden deplasmandayiz. Bu macta bari Kerem veya Yunus'u kes hoca.

8.liğe falan düşeriz bu maça kadar.

Muslera
Boey Nelsson Abdül Berkan
Torreira Midtsjö
Yunus Mata Rashica
Mertens

Berkana arkayi kapa, nadir öne cik emri ve pres yapmiyim deyip arkasinda bos alan birakma yasagi verse belki fazla göze batmaz. Kazimcan herhalde oynamaz. Herif kadroya bile giremiyor.

Muslera
Boey
Nelsson
Apo
Torreira
Midjö
Oliviera
Mata
Mertens

Bu 9 oyuncudan 7si bir şekilde beraber oynamalı kalıcı şekilde şampiyonluk yolunda.

Geriye 3-4 oyuncu kalıyor 2si türk olmak zorunda.

Hoca buna uygun şekilde bir şey oluşturmalı.
İster 3-5-2ye dönsün ister başka bir şey bilmiyorum.

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Dubois
Torreira Midtjsö
Yunus Mata Kerem
Mertens

Bu tarz bir kadro olur diye düşünüyorum, Rashica'yı filan kolay kolay oynatamayacağız öyle gözüküyor.

yunus kerem başlarsa izlenmez kayseri iyi oynuyor

ads konya falan hikaye

Muslera
Boey Nelsson Abdül Berkan
Torreira Midtsjö
Yunus Mata Rashica
Mertens

Berkana arkayi kapa, nadir öne cik emri ve pres yapmiyim deyip arkasinda bos alan birakma yasagi verse belki fazla göze batmaz. Kazimcan herhalde oynamaz. Herif kadroya bile giremiyor.

Berkan solbek yerine, Abdul solek, ortaya Metehan ya da Emir'i koyardim (ki bence Metehan), tabi Kazimcan'in olmadigi denklemde. Ancak bu kadar oyuncunun yerleriyle oynamaktansa, Kazimcan bek olursa problem cozuluyor.

Kayseri maçının ilk 11 i bu olmalı bana kalırsa
wn3gkwry.jpg

Süre bulması gereken girip skoru alabilecek oyuncu Icardi olabilir. Bir de yerli sayısını halledebilirsek Rashica ve Yusuf ikilisinin Kerem ve Yunus ikilisi yerine oynamasından yanayım ama şu garip yabancı sınırlaması olduğu için Kerem ve Yunus ikilisi çok can sıkıyor
Kayseri defansı çok hata yapıyor barış oynamalı presiyle top kapabiliriz. Yine bu 2 liyle oynarsa yok gözükür kendisine

Berkan solbek yerine, Abdul solek, ortaya Metehan ya da Emir'i koyardim (ki bence Metehan), tabi Kazimcan'in olmadigi denklemde. Ancak bu kadar oyuncunun yerleriyle oynamaktansa, Kazimcan bek olursa problem cozuluyor.
Yav oynatsin hata yaparsa yapsin ondekiler hep yapiyor. Dene 2 3 maç üst uste

elimizde 3 tane forvet varken tek forvet mertens'le maca baslanmaz

Geri
Üst Alt