- 6 Eylül 2014
- 83.206
- 56.779
- 4.283
Sami cok sinirliyim beni yatıştiracak şeyler soyleYapacak bir sey yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sami cok sinirliyim beni yatıştiracak şeyler soyleYapacak bir sey yok
Şuana kadar bende beğenmiyorum skoru yok ama gol atamıyoruz. Atamadığı net pozisyonlar var, toplar şiddetli veya nefesi uzun koşudan sonra yetmese bile.Mertens ne oynuyor da vazgecilmez oluyor anlamiyorum
Muslera
Boey Nelsson Abdül Kazım
Torreira Miço
Yunus Mertens Rashica
Icardi/Sefer
Çıksın en kötü
Eli kolu bağlı hocamızın samicim öyle diyor. Kerem bağlamış elleriniOna da okey. Yeter artik yusuf rashica oynasin artik
Ya olmuyorsa yedege cekeceksin 7 8 mac oldu sifir gol sifir asist. Rashicayi Yusufu bir sekilde denemek lazim orada. Ikisinin de gecmisinde o pozisyinda oynamislifi var.Şuana kadar bende beğenmiyorum skoru yok ama gol atamıyoruz. Atamadığı net pozisyonlar var, toplar şiddetli veya nefesi uzun koşudan sonra yetmese bile.
Bu kadroyla başlamalıyız Maç'a..
Muslera
Boey-Nelsson-Abdülkerim-Dubois
Torreira-Berkan
Yunus-Mertens-Rashica
Seferovic
Mertens forvet oynar ya ben karar verdim. Devre arasında gomise sefere yol verip genç forvet alınsın. Sezon sonu dembeleye hucumMertens Gomis Mata en fazla hamle topcusu olur suanki performanslari ve fiziki durumlariyoa
Radikal bir karar almazsak bir yerde kotu patlariz. Kerem icin demiyorum bunu sadece. Bugun hucumdaki 4 isim de 11 oynamayi hakkedecek bir performans gostermiyor.Eli kolu bağlı hocamızın samicim öyle diyor. Kerem bağlamış ellerini
Bahane uyduruyor bazıları gibi. Maçı 4 türkle bitirdi haberi yok adaminRadikal bir karar almazsak bir yerde kotu patlariz. Kerem icin demiyorum bunu sadece. Bugun hucumdaki 4 isim de 11 oynamayi hakkedecek bir performans gostermiyor.
Böyle cikarsak Boey yerine Dubois, Mico yerine Oliveira, Mertens yerine Mata, Icardi/Sefer yerine Gomis'i falan rahatlikla koyabiliyoruz. Yedekten girecek adamlari da bir sekilde kullanabilecegin 11 yapman lazim. Yunus ve Kerem'i full oynatirsan ilerideki 2 yabanciyi degistirebiliyorsun sadece. Sol beki türk yapmamiz lazim. Rashica yerine de Yusuf'u oynatirsin.Ne Icardi'si Murat allasen. Adam baska bir boyutta. Sefer ve Gomis'e ayip. Onun disinda denemeliyiz bu dizilisi, Kazim'a sans verilmeli ya da baska bir formul bulunmali.
Baris yerine pvayi soksa ne degisecektiBahane uyduruyor bazıları gibi. Maçı 4 türkle bitirdi haberi yok adamin
Ben realite görmüyorum. Mertensin çıkması zaten skandaldiBaris yerine pvayi soksa ne degisecekti
Yunus ve kerem kotu oynasa da cikaramiyorsun. Cikarmak icin berkani falan sokman gerekiyor. Bahane sayilmaz realiteye daha yakin