⚽ SL 22/23 H:10 | Kayserispor 2-1 Galatasaray | MS | 15 Ekim

M
B - N - A - P
T - M
B - M - K
M​

Bay haftası çok gereksiz yerde geldi. Milli ara sonrası bay hiç ihtiyacımız yokken. Bu nasıl fikstür anlamadım. Puan olarakta geriye düşeceğiz.

Şuana kadar bende beğenmiyorum skoru yok ama gol atamıyoruz. Atamadığı net pozisyonlar var, toplar şiddetli veya nefesi uzun koşudan sonra yetmese bile.
Ya olmuyorsa yedege cekeceksin 7 8 mac oldu sifir gol sifir asist. Rashicayi Yusufu bir sekilde denemek lazim orada. Ikisinin de gecmisinde o pozisyinda oynamislifi var.

Boey-Nelson-Abdul-Kazim
Toreyra-berkan
Mata
Yusuf-Sefer-Rashida

Biraz değişik seyler görelim.

berkanı hic bi şartlar 11 de görmek istemiyorum tek degisebilecek bölge sol bek yerli olarak

o kadar ortasaha icinde berkan oynarsa cıldırırım

Bu fikstürü kim düzenledi böyle yaww en saçma hafta bay geçiyoruz takım zaten dinlenik

Ne Icardi'si Murat allasen. Adam baska bir boyutta. Sefer ve Gomis'e ayip. Onun disinda denemeliyiz bu dizilisi, Kazim'a sans verilmeli ya da baska bir formul bulunmali.
Böyle cikarsak Boey yerine Dubois, Mico yerine Oliveira, Mertens yerine Mata, Icardi/Sefer yerine Gomis'i falan rahatlikla koyabiliyoruz. Yedekten girecek adamlari da bir sekilde kullanabilecegin 11 yapman lazim. Yunus ve Kerem'i full oynatirsan ilerideki 2 yabanciyi degistirebiliyorsun sadece. Sol beki türk yapmamiz lazim. Rashica yerine de Yusuf'u oynatirsin.

geçen seneki maç bi an gözümün önünden geçti asunsao falan aman ha bak beni canıma susattınız

Kayseri deplasmanlari bize hep ilac gibi gelmistir istisnalar haric.

Geri
Üst Alt