Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.499
- 106.109
- 4.738
Ben realite görmüyorum. Mertensin çıkması zaten
Bize bir 11 yapar misin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben realite görmüyorum. Mertensin çıkması zaten
Böyle cikarsak Boey yerine Dubois, Mico yerine Oliveira, Mertens yerine Mata, Icardi/Sefer yerine Gomis'i falan rahatlikla koyabiliyoruz. Yedekten girecek adamlari da bir sekilde kullanabilecegin 11 yapman lazim. Yunus ve Kerem'i full oynatirsan ilerideki 2 yabanciyi degistirebiliyorsun sadece. Sol beki türk yapmamiz lazim. Rashica yerine de Yusuf'u oynatirsin.
-------'--Muslera----Bize bir 11 yapar misin
Kazim kadroya giremiyor ustat. 11 cok zor.-------'--Muslera----
BOey--abdul-Nelson--Kazim
Rash(yusuf)Torreira --mitzo__Barış
----------------'''''Mata (Oli)---------------
------------'--'Mertens------------
barıs cok kolay calım yiyor adam karsılayamıyorKazim kadroya giremiyor ustat. 11 cok zor.
Barsi ferdi gibi sol bej yapsak biraz rahatlariz aslinda :/
bu ne iğrenç sunum ya-------'--Muslera----
BOey--abdul-Nelson--Kazim
Rash(yusuf)Torreira --mitzo__Barış
----------------'''''Mata (Oli)---------------
------------'--'Mertens------------
Kerem giriyorsa kadroya girememesi bir ölçü değil. Kerem gerçekten şu 8 haftaki oyunuyla kadroya girmemesi lazım normalde.. baskı yokken bile top ezdi HERIF yaKazim kadroya giremiyor ustat. 11 cok zor.
Barsi ferdi gibi sol bej yapsak biraz rahatlariz aslinda :/
Napacaz la sunumu karnını doyurbu ne iğrenç sunum ya
Baris ustadin klavyesinde sigara yanigi var midirbu ne iğrenç sunum ya
Ben içmeden sarhoşum Motzbaris dedem yine raki sisesine yarilamis gibi gozukmekte
geniş klavye, siyah ama üst taraf gri orda hiç kullanılmayan müzik resimli tuşlar var spiral şekil bi klavye yağlı tuşlarBaris ustadin klavyesinde sigara yanigi var midir
iftira atan benim sen ispatlicaksın foto gönder bakalım
Bugün izlediğim kayseri pekte sağlam degilHiç hoşuma giden bir durum değil. Bu maç gelene kadar günler geçmek bilmeyecek. Aklımızda ADS maçı dönüp duracak. Muhtemelen ön taraf yine Kerem Gomis falan olacak kaygısından kurtulunmayacak. Kayseri garip bir şekilde sağlam bir takım. Çağdaş denen muşmula suratlı herifin bize çelme taktıktan sonra basın toplantısındaki halleri gözümüzün önüne gelecek.
Bari 4-3-1-2 tarzı bir şey denesek.
İzlemedim maçı ama zor gol yiyorlar.Bugün izlediğim kayseri pekte sağlam degil
Trabzon baya pozisyon buldu. Çok pas hatası yapıyorlar. Kontra bile yapamıyorlar o adamlarla doğru duzgunİzlemedim maçı ama zor gol yiyorlar.