- 3 Temmuz 2012
- 133.781
- 80.667
- 5.198
pva yıne kadroya falan yazılmaya başlanmış nedendir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berkan solbek yerine, Abdul solek, ortaya Metehan ya da Emir'i koyardim (ki bence Metehan), tabi Kazimcan'in olmadigi denklemde. Ancak bu kadar oyuncunun yerleriyle oynamaktansa, Kazimcan bek olursa problem cozuluyor.
Yani ben genelde Kerem in alternatifi Rashica, Yunus un alternatifi Yusuf Demir diye düşünüyorum ve yabancı sınırının içinden çıkamadığım için Kerem & Yunus ikilisine bu takım mecbur diye düşünüyorum ama Barış Alper en azından yabancı sınırına takılmadan hiç işlemeyen kanatlarımıza bir deneme olabilirKayseri defansı çok hata yapıyor barış oynamalı presiyle top kapabiliriz. Yine bu 2 liyle oynarsa yok gözükür kendisine
bu orta sahaynan gol mol atamayiz reisRashica Seferovic Yusuf
Berkan Torreira Midtsjo
Baris Abdulkerim Nelsson Boey
Muslera
abdül-metehan-nelson-boeyRashica Seferovic Yusuf
Berkan Torreira Midtsjo
Baris Abdulkerim Nelsson Boey
Muslera
Yav oynatsin hata yaparsa yapsin ondekiler hep yapiyor. Dene 2 3 maç üst uste
Yoo başlanır. 2. Yarı 2 sini gönder devre arası bir genç forvet al. Sezon sonu dembele gelsinelimizde 3 tane forvet varken tek forvet mertens'le maca baslanmaz
Ona da okey. Yeter artik yusuf rashica oynasin artikabdül-metehan-nelson-boey
Yapacak bir sey yokbu orta sahaynan gol mol atamayiz reis
Seneye yine 3 yeni forvetimiz olurYoo başlanır. 2. Yarı 2 sini gönder devre arası bir genç forvet al. Sezon sonu dembele gelsin
Kazimi 3 mactir kadroya almiyor. Onu herhalde hazir olarak görmüyor. Bende Abdül cezaliyken Emin iyi oynarda, Abdülü sola cekip Keremi yedege atariz diye ummustum ama maalesef olmadi o is.
Eli kolu bagliymis renktas deme oyleKesinlikle.. Ben hala diyorum neden Kazimcan denenmiyor en kotu PvA kadar sivar iste. Dubois idare ediyor adama da yazik, pres goruyor sonucta ters ayakta.. Kazimcan'i dene, git genc bir elemani yok ne bileyim.
MusleraYapacak bir sey yok
Sanki Kazımcan a hiç güvenmiyor gibi Okan Buruk, geçen sene Altay maçlarını da hiç izlemediğim için bilmiyorum Kazımcan nedir ne değildir diye ama Kerem veya Yunus yerine Barış Alper olmaz mı?Sakatlik olmazsa size cikacak kadroyu yazayim simdiden, gerci daha 2 hafta var ama olsun;
Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Kazimcan
Torreira Oliviera
Yunus Mertens Rashica
Icardi
(Yunus yerine Kerem de olabilir bakalim Okan Buruk artik ne dusunur bilemem)
Mertens ne oynuyor da vazgecilmez oluyor anlamiyorumMuslera
Boey Nelsson Abdül Kazım
Torreira Miço
Yunus Mertens Rashica
Icardi/Sefer
Çıksın en kötü