⚽ SL 22/23 H:10 | Kayserispor 2-1 Galatasaray | MS | 15 Ekim

pva yıne kadroya falan yazılmaya başlanmış nedendir

Rashica Seferovic Yusuf
Berkan Torreira Midtsjo
Baris Abdulkerim Nelsson Boey
Muslera

Berkan solbek yerine, Abdul solek, ortaya Metehan ya da Emir'i koyardim (ki bence Metehan), tabi Kazimcan'in olmadigi denklemde. Ancak bu kadar oyuncunun yerleriyle oynamaktansa, Kazimcan bek olursa problem cozuluyor.

Kazimi 3 mactir kadroya almiyor. Onu herhalde hazir olarak görmüyor. Bende Abdül cezaliyken Emin iyi oynarda, Abdülü sola cekip Keremi yedege atariz diye ummustum ama maalesef olmadi o is.

Kayseri defansı çok hata yapıyor barış oynamalı presiyle top kapabiliriz. Yine bu 2 liyle oynarsa yok gözükür kendisine
Yani ben genelde Kerem in alternatifi Rashica, Yunus un alternatifi Yusuf Demir diye düşünüyorum ve yabancı sınırının içinden çıkamadığım için Kerem & Yunus ikilisine bu takım mecbur diye düşünüyorum ama Barış Alper en azından yabancı sınırına takılmadan hiç işlemeyen kanatlarımıza bir deneme olabilir

Barış İstanbul maçında gayet iyiydi, izlediğim kadarıyla u21 maçlarında da kendinden emin bir oyuncuydu. Neden olmasın bir de Barış Alper izleyelim Kerem yerine ne kaybederiz ki

Yav oynatsin hata yaparsa yapsin ondekiler hep yapiyor. Dene 2 3 maç üst uste

Kesinlikle.. Ben hala diyorum neden Kazimcan denenmiyor en kotu PvA kadar sivar iste. Dubois idare ediyor adama da yazik, pres goruyor sonucta ters ayakta.. Kazimcan'i dene, git genc bir elemani yokla ne bileyim..

Kazimi 3 mactir kadroya almiyor. Onu herhalde hazir olarak görmüyor. Bende Abdül cezaliyken Emin iyi oynarda, Abdülü sola cekip Keremi yedege atariz diye ummustum ama maalesef olmadi o is.

Bu durumda 2 oyuncunun sartlari zorlaniyor ki Emir cok iyi sinyaller vermedi bende. Henuz o seviyede degil, erken. Olur olmaz ileride ayri konu. Kupa maclarinda falan bolca sans bulmali ki tecrubesini arttirsin..

Bek olarak, ben Kazimcan'i neden gozardi ettigini anlamadim. Super oyuncu demiyorum ama denemis olmasi gerekirdi yani idman fotolarinda da gormedim.. Bilmiyorum sorun nerede ancak bu cocuk yanilmiyorsam Umit Milli Takimda sure aliyor.

Kesinlikle.. Ben hala diyorum neden Kazimcan denenmiyor en kotu PvA kadar sivar iste. Dubois idare ediyor adama da yazik, pres goruyor sonucta ters ayakta.. Kazimcan'i dene, git genc bir elemani yok ne bileyim.
Eli kolu bagliymis renktas deme oyle

Mertens Gomis Mata en fazla hamle topcusu olur suanki performanslari ve fiziki durumlariyoa

Sakatlik olmazsa size cikacak kadroyu yazayim simdiden, gerci daha 2 hafta var ama olsun;

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Kazimcan
Torreira Oliviera
Yunus Mertens Rashica
Icardi

(Yunus yerine Kerem de olabilir bakalim Okan Buruk artik ne dusunur bilemem)​
Sanki Kazımcan a hiç güvenmiyor gibi Okan Buruk, geçen sene Altay maçlarını da hiç izlemediğim için bilmiyorum Kazımcan nedir ne değildir diye ama Kerem veya Yunus yerine Barış Alper olmaz mı?

Sağda Yunus ve Boey ikilisinin uyumundan memnunum açıkçası ama sol tarafta Kerem yerine 2-3 maç Barış Alper i deneyelim en azından yabancı sınırlaması konusunda çok canımızı sıkmaz o da olmazsa Kazımcan ı ne bileyim Berkan ı filan sol bek kullanıp Rashica nın orda formayı almasını izleyebiliriz

Geri
Üst Alt