⚽ SL 22/23 H:10 | Kayserispor 2-1 Galatasaray | MS | 15 Ekim

Wanda kesinlikle Kayseri ye götürülmeli.Icardi‘nin akli baska yerlerde olmamali. Tribünde kadin taraftar olmamali (Wanda şartıyla)

bu bay'ı kim çıkardıysa onun abv

Artık hücum gücü yüksek goller atan takım görmek istiyorum

Koskoca Galatasaray’ın 8 maçta 9 gol atması cidden büyük sıkıntı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kesinlikle çok haklısın.

Girilen pozisyon, atılan gol kıyasına bakarsak ligin en kötü bitirici 3-4 takımından biriyizdir.

Bereket, çok pozisyon vermiyoruz da yarışın içinde kalabildik.

FB de gerçi 3 maçta 16 gol attı kalan 5 maçta 9 gol :d

Ayrıca ligin en iyi bitirici takımı fb muhtemelen. 50 şuttan atmışlar o 25 golü.

Bizim sorunumuz kalite mi özgüven mi acaba? Bir de maçların erken çözülememesi de panik yaptırıyor olabilir.

Kesinlikle çok haklısın.

Girilen pozisyon, atılan gol kıyasına bakarsak ligin en kötü bitirici 3-4 takımından biriyizdir.

Ayrıca ligin en iyi bitirici takımı fb muhtemelen. 50 şuttan atmışlar o 25 golü.

Bizim sorunumuz kalite mi özgüven mi acaba? Bir de maçların erken çözülememesi de panik yaptırıyor olabilir.

Bence hala net santraforumuz yok (icardi adına yakışır oynarsa orası ayrı)

Şikecilerde valencia çok ekstra bir sezon yaşıyor tabi attığı gollerin çoğu penaltı orada da hakemler devreye giriyor iteliyorlar bunları

Savunmayı çok iyi oturttuk tabi bunda Boey in çıkışı,Muslera’nın kendine gelmesi Abdülkerim’in Marcao yu aratmaması önemli faktörler ama en önemlisi orta sahadaki torreira,Oliveira ve midtsjö değişimi takımı farklı seviyeye çıkardı

Gol atamıyor oluşumuzun en büyük etkeni Kerem ve Yunus ikilisinin üretken olmayışı olarak düşünüyorum,bu ikili ile bu takım 36 maçta 36 golü zor atar

Çözüm olarak önümüzde sadece Rashica ve Yusuf var onları da görmek lazım gerekirse sol bek Emre veya Kazımcan olsun

Kesinlikle çok haklısın.

sorunumuza kalite diyemeyiz üstad bence. 25 gol atan fbde de kalite fln göremiyorum ben. bizde inanılmaz bir şanssızlık -oliveira'nın direkten dönen topları ozellikle :D, bazı oyuncuların formsuzlugu veya beklentinin cok altında kalması , bencillik, yerine göre fazla özgüven- o saçma sapan çekilen şutlardan bahsediyorum. bir de değişikliklerde falan yapılan hatalar, eksiklikler sayılabilir. Koskoca Icardi'yi aldık gol atsın diye herifi daha adam akıllı sahaya da süremedik, katkısı olacaktır onun illa ki skor anlamında

mertens 0 gol 0 asist
yunus 0 gol 1 asist
kerem 2 gol 0 asist - goller k.pasaya karşı, diğer maçlar bomboş
seferovic'in balon bile olamaması o da 0gol 0asist

düzelmeli şu durum

sorunumuza kalite diyemeyiz üstad bence. 25 gol atan fbde de kalite fln göremiyorum ben. bizde inanılmaz bir şanssızlık -oliveira'nın direkten dönen topları ozellikle :D, bazı oyuncuların formsuzlugu veya beklentinin cok altında kalması , bencillik, yerine göre fazla özgüven- o saçma sapan çekilen şutlardan bahsediyorum. bir de değişikliklerde falan yapılan hatalar, eksiklikler sayılabilir. Koskoca Icardi'yi aldık gol atsın diye herifi daha adam akıllı sahaya da süremedik, katkısı olacaktır onun illa ki skor anlamında

mertens 0 gol 0 asist
yunus 0 gol 1 asist
kerem 2 gol 0 asist - goller k.pasaya karşı, diğer maçlar bomboş
seferovic'in balon bile olamaması o da 0gol 0asist

düzelmeli şu durum

Kerem ile Yunus ikilisi aynı anda sahada oynamaya devam ederse 36 maçta 36 gol atmak bile hayal olur bizim için..

Bu ikili yüzünden gol atamıyoruz

Kerem ile Yunus ikilisi aynı anda sahada oynamaya devam ederse 36 maçta 36 gol atmak bile hayal olur bizim için..

Bu ikili yüzünden gol atamıyoruz

yalnız üstad bu iki topçu geçen sezon öyle ya da böyle skora katkı yapıyordu Kerem'i zaten bol bol izledik oyun anlamında değil de skor anlamında bizi bayağı ayakta tuttu, Yunus'u da ads'yi takip edenler vardır illa ki izlemiştir, bayağı övüldu, bize karşı da goller attı ads'de oynarken.

bu iki oyuncu nasıl bu kadar kötü hale gelebiliyor ben akıl sır erdiremiyorum. çok enteresan harbiden.

yunus geçen sezon 9 gol 17 asist
Kerem 13 gol 13 asist

yunus özelinde tabi ki ads'de oynamakla biz de oynamak farklı diyenler olacaktır ama bu kadar da fark olmamalı yahu.

ben ikisinin şampiyonluk yolunda as kadro için yeterli olamayacaklarını düşünüyordum ama bu kadar etkisiz olacaklarını aklımın ucundan bile geçirmemiştim

Bitiricilik verimsizliği konusunda bir çok şey yazılıp çizilebilir ama bence en büyük problemlerden biri de, standardı olmayan hakem yönetimleri.

Maçların kilidini açacak bir karar verilmiyor, senin oyuncunun özgüveni düşüyor, rakip direncleniyor, rahat geçecek maç diken üstünde geçiyor.

Nasıl olur da 8 maç boyunca GS lehine tek bir V.A.R. kararı olmaz? Hiç mi bir şey olmadı yani 8 maçta lehimize?

Onu da geçiyorum, maç içinde cereyan eden küçük küçük detaylar, gri pozisyonlarda sürekli aleyhimize çalınan/çalınmayan düdükler.

Direkt maç sonucuna tesir eden kararları dahi geçtim, bu tarz hakem yönetimleri de oyunun baskısını çok değiştiriyor.

Örneğin, ince bir ofsayt pozisyonu oluyor, karşı karşıya kalacağız hakem bayrak kaldiriyor. V.A.R. bu tarz pozisyonlar için var, ama bu işte ince dogramaktir.

Tam tersi, hatta bugün de oldu, Borini karşı karşıya kalacak FB-K.Gümrük maçında, ofsayt yok bile, vars da 10 cm falandır. Yan hakem bayrağı kaldırıyor. Belki gol olacak, belki FB 10 kişi kalacak vs vs.

ADS maçında Onyekuru taçtan topu çeviriyor, yan hakem önce bayrağı kaldırıyor ve hızlıca indiriyor çünkü az adamla yakalanacağız, Onyekuru uzaktan şut cekiyor bereket Muslera kurtariyor. Gol olsa ne olacak?

Konya maçı, biz hucumdayiz, Oliviera'ya rakip ceza sahası köşesinde net faul yapılıyor, anında kontra yiyoruz bu faul sayesinde onda bereket direkten dönüyor. Gol olmuyor.

Vallahi ya ben ne Kadıköy'de ne İnönü'de böyle hakem göremiyorum.

Bir başka aksi örnek, Bjk Ankaragücü maçında 2 puan bırakacak, uydurma bir penaltı veriliyor, son Giresun maçında yine BJK'in rakibinin verilmeyen golü.

Örneğin biz Giresun maçında 3 puan bıraktık değil mi, aynı maç aynı pozisyonlarda ama GS takımının üzerinde FB formalarıyla Kadıköy'de oynansin, Emre Akbaba'nin maç başındaki pozisyonuna VAR'dan penaltı verilir, maçın kilidi çözülür, daha rahat bir oyunla 3 puanı alırdık.

Ya da son dakikada Torriera'nin pozisyonu için penaltı verilir en kötü ihtimalle 1 puan kurtarilirdi.

Fbli, Bjkli topçular, Kadıköy'de, İnönü'de rakibe dayak atar kart yok, Abdülkerim'in eli rakibim omzuna değer, oyundan atılır.

Oyuncular bunun farkında değil mi sanıyorsunuz, bence diken üstünde oynamamizin en önemli etkenlerinden biri de bu.

Sürekli hakem hakem diye ağlamanın bir anlamı yok ama gereksiz objektif olacağım diye kasmanin da bir anlamı yok bence.

Çok bariz ve bilinçli şekilde GS hakemler ve var tarafından katlediliyor uzun süredir.

Kayserispor direnç olarak diğer takımlardan geride olan bir Anadolu takımı öyle Adana Demirspor veye Konyaspor gibi oynamaya çalışamazlar aynı şekilde defansta yapamazlar geçen hafta Trabzonspor'a karşı bile en az 6-7 net gol pozisyonu verdiler her hafta en az 4-5 net gol pozisyonu veriyorlar defansları sıkıntılı bir takım olduğunu düşünüyorum. Bence maç istediğimiz gibi başından sonuna kadar bizim hakimiyetimizde geçecek asıl önemli olan konu 3. bölgede artık doğru kararlar verip maçı kopartmalıyız. Bu maçta doğru işlerle iyi skorlar alacağımızı düşünüyorum Torreira - Midtsjö orta sahası yapıp önlerine Oliveira'yı koyarız kanatlarda da Yunus/Kerem ve Rashica oynar. Bundan sonra ki Alanya ve Karagümrük maçlarında sistemi iyice oturtup Beşiktaş ve Başakşehir maçlarıyla da Dünya Kupasına güzel bir şekilde girmek lazım.

Bitiricilik verimsizliği konusunda bir çok şey yazılıp çizilebilir ama bence en büyük problemlerden biri de, standardı olmayan hakem yönetimleri.

Maçların kilidini açacak bir karar verilmiyor, senin oyuncunun özgüveni düşüyor, rakip direncleniyor, rahat geçecek maç diken üstünde geçiyor.

Nasıl olur da 8 maç boyunca GS lehine tek bir V.A.R. kararı olmaz? Hiç mi bir şey olmadı yani 8 maçta lehimize?

Onu da geçiyorum, maç içinde cereyan eden küçük küçük detaylar, gri pozisyonlarda sürekli aleyhimize çalınan/çalınmayan düdükler.

Direkt maç sonucuna tesir eden kararları dahi geçtim, bu tarz hakem yönetimleri de oyunun baskısını çok değiştiriyor.

Örneğin, ince bir ofsayt pozisyonu oluyor, karşı karşıya kalacağız hakem bayrak kaldiriyor. V.A.R. bu tarz pozisyonlar için var, ama bu işte ince dogramaktir.

Tam tersi, hatta bugün de oldu, Borini karşı karşıya kalacak FB-K.Gümrük maçında, ofsayt yok bile, vars da 10 cm falandır. Yan hakem bayrağı kaldırıyor. Belki gol olacak, belki FB 10 kişi kalacak vs vs.

ADS maçında Onyekuru taçtan topu çeviriyor, yan hakem önce bayrağı kaldırıyor ve hızlıca indiriyor çünkü az adamla yakalanacağız, Onyekuru uzaktan şut cekiyor bereket Muslera kurtariyor. Gol olsa ne olacak?

Konya maçı, biz hucumdayiz, Oliviera'ya rakip ceza sahası köşesinde net faul yapılıyor, anında kontra yiyoruz bu faul sayesinde onda bereket direkten dönüyor. Gol olmuyor.

Vallahi ya ben ne Kadıköy'de ne İnönü'de böyle hakem göremiyorum.

Bir başka aksi örnek, Bjk Ankaragücü maçında 2 puan bırakacak, uydurma bir penaltı veriliyor, son Giresun maçında yine BJK'in rakibinin verilmeyen golü.

Örneğin biz Giresun maçında 3 puan bıraktık değil mi, aynı maç aynı pozisyonlarda ama GS takımının üzerinde FB formalarıyla Kadıköy'de oynansin, Emre Akbaba'nin maç başındaki pozisyonuna VAR'dan penaltı verilir, maçın kilidi çözülür, daha rahat bir oyunla 3 puanı alırdık.

Ya da son dakikada Torriera'nin pozisyonu için penaltı verilir en kötü ihtimalle 1 puan kurtarilirdi.

Fbli, Bjkli topçular, Kadıköy'de, İnönü'de rakibe dayak atar kart yok, Abdülkerim'in eli rakibim omzuna değer, oyundan atılır.

Oyuncular bunun farkında değil mi sanıyorsunuz, bence diken üstünde oynamamizin en önemli etkenlerinden biri de bu.

Sürekli hakem hakem diye ağlamanın bir anlamı yok ama gereksiz objektif olacağım diye kasmanin da bir anlamı yok bence.

Çok bariz ve bilinçli şekilde GS hakemler ve var tarafından katlediliyor uzun süredir.
şu sıkıntılı fikstürumuzun üstüne rezil hakem yönetimini de eklemek lazım tabi. her maç ayrı kanser geçti operasyon çocukları yüzünden

Gs ligin ceza sahasına en çok giren takımlarından biri ve ne hikmetse 8 maçta da hiçbir V.A.R.lık durum olmamış heee. :dddd

Geri
Üst Alt