⚽ SL 22/23 H:10 | Kayserispor 2-1 Galatasaray | MS | 15 Ekim

kayseri gs düşmanı iti köpeği sevindirmekte üstümüze olmadığı için puan bırakırız

Acaba bu maç bizi en çok kim kanser edecek kerem mi yunus mu yoksa Okan mı?

Orta saha 3'lu olmalı mertens,kerem ve yunus acil kesik yemeli .
Raschica kesinlikle 11 oynamalı.

Bu şekilde çıkarsak Okan bile iyi oyuna engel olamaz
Herkes heycanla maci bekliyor su degisigin yaptigi yoruma bak.Allahim.yarrabbim

Acaba bu maç bizi en çok kim kanser edecek kerem mi yunus mu yoksa Okan mı?

Orta saha 3'lu olmalı mertens,kerem ve yunus acil kesik yemeli .
Raschica kesinlikle 11 oynamalı.

Bu şekilde çıkarsak Okan bile iyi oyuna engel olamaz
Hem Yunus'u hem Kerem'i kesip yerlerine kimi oynatmayı planlıyorsun?

Normal şartlarda içeride dışarıda güle oynaya kazandığımız yegane rakiplerden biri Kayseri.

Geçen sene yenilmiştik FT hocamın müthiş ilk 11'i ile. Oğulcan, Emre Kılınç, Assuncao falan ilk 11 oynamıştı diye hatırlıyorum.

Normal şartlarda içeride dışarıda güle oynaya kazandığımız yegane rakiplerden biri Kayseri.

Geçen sene yenilmiştik FT hocamın müthiş ilk 11'i ile. Oğulcan, Emre Kılınç, Assuncao falan ilk 11 oynamıştı diye hatırlıyorum.

Assuncao lol. Onu falan tamamen unuttum. Ne kadro muhendisligiydi be

Yav zaten deplasmanda 4 mac kazanmisiz gecen sezon daha simdiden 3 kazandik

Arkadaşlar, bu zamana kadar en ciddi rakiplerimiz kendi evinde, görece zayıf rakipler ile oynarken, VAR'dan kazanımlar ile bir noktaya geldiler.

Zaman zaman eküri rakiplerine 5-6 atıp, averaj kastilar.

Biz ise tam tersi, çoğunlukla deplasmanda, görece daha zor rakipler ile, tam tersi hakem hataları ile boğuşarak 8. haftaya geldik.

Bu şekilde dahi, maç eksiğimiz ile, FB ve Başak ile beraber ligin gizli lideri pozisyonundayiz.

Bu maç da zor bir maç. İnşallah kazanırız. Fakat emin olun ki, haftalar geçip, fikstür lehimize döndükçe, daha zayıf rakipler ile oynamaya başladıkça, puan farkını açacağız.

Şu hakem hataları tüm maçlara eşit yayılırsa, bu sene tarihimizin en kolay şampiyonluğunu kazanacağız emin olun.

Ulan sokucam deplasman deplasman deplasman gına geldi artık! Kendi sahamızda oynarken yabancılık çekiyoruz. Abv!

Kar kış gelmeden Anadolu 'da deplasman maçlarını oynamak iyidir ancak üst üste sürekli deplasman oynamak seri yapmamızı engelliyor.Her ne kadar takım daha oturmamış görünse de sahada sağlam duruşuyla skoru alacak güveni veriyor.İki temel sorun var,birisi herkesin malumu kenar Türk oyuncuları diğeri de forvette Gomis 'in hareketsiz kalışı.İcardi forvet sorununu halleder, Kazimcan'i da sola monte edersek kenar Türk oyuncularından birisinin performansı terazi kefesi gibi yukarı doğru çıkacaktır.Ligde asıl yarış Dünya Kupası sonrası yaşanır,o zamana kadar aslolan potada kalmaktır.Ozellikle ikinci yarı maçları ile birlikte arayı açmaya başlarız diye düşünüyorum.

Yine ilk yarı X olacak bir maç gibi geliyor bana, X/2 filan oynanabilir

Yunus & Kerem, Carole & Onur'a karşı da skor üretemezse kesik yesinler

Geri
Üst Alt