⚽ SL 22/23 H:10 | Kayserispor 2-1 Galatasaray | MS | 15 Ekim

Hazirlik macinda diriydi. Oynatmadan bilemeyiz iyimi kötumu. Bay da en az 2 90dk oynamayi hakediyor. Ondan sonra tekrar degerlendiriz kim daha formda kim daha iyi..
Kafasını yere eğip etrafına bakmadan rakibin arasına dalıyor. 90 dk oynamasına gerek yok Antep maçında gördük. Kerem'le Yunus'u kesip yabancı birini koyacaksak olumlu bir şey fark eder, Bay'la değil.

Seni bile koysak Kerem ve Yunus 'tan daha kötü olamaz şu anda.

Var olan bir gıdım futbol aklını da kaybetmiş gibi dolaşıyorlar .
Kesinlikle akılları sahada değil şu anda
Ahmed sanki seni tanmıyoruz. Ona da saydırcan övdüğün biri mi var takımda

Kafasını yere eğip etrafına bakmadan rakibin arasına dalıyor. 90 dk oynamasına gerek yok Antep maçında gördük. Kerem'le Yunus'u kesip yabancı birini koyacaksak olumlu bir şey fark eder, Bay'la değil.

Ahmed sanki seni tanmıyoruz. Ona da saydırcan övdüğün biri mi var takımda
Kerem ile yunus kafasini kaldiriyor da ne oluyor? 2gol 1 asist. Bolca top kaybi bolca atagin icine etmek. Bunlari kesmeden toparlanmalarini beklemek de ne bileyim...

Kerem ile yunus kafasini kaldiriyor da ne oluyor? 2gol 1 asist. Bolca top kaybi bolca atagin icine etmek. Bunlari kesmeden toparlanmalarini beklemek de ne bileyim...
Kerem'i kesecek işte Rashica ile. Yunus da idare ediyor işte zaten. Bay'a gerek yok. Rotasyon oyuncusundan fazlası olmaz şu anda

Kerem'i kesecek işte Rashica ile. Yunus da idare ediyor işte zaten. Bay'a gerek yok. Rotasyon oyuncusundan fazlası olmaz şu anda
Rotasyon iste. Yunusda kerem de insanlar. Zor bir dönemden geciyorlar bir kac mac dinlenmeleri onlarin da isine gelir. Devamli oynamalari onlari zorluyor, cok yuk biniyor. Vazgecilmez saniyorlar kendilerini. Taraftardan tepki gelmeye baslayinca iyice sacmalamaya basladilar. Ben demiyorum ki kadro disi birakalim. Bir kac mac kenarda beklesinler diyorum. Neyse adminim sen haklisin diyeyim ozaman

İcardi çok iyi servis yapan bir oyuncu, yanında yer alacak oyuncular için iyi bir şans

Maç özelinde son düşüncem;

Muslera

Boey Nelsson Abdülkerim Türk?

Torreira Miçö
Mata

Yunus Icardi Mertens​

Gol cenabetligimizi kirmamiz lazım artık sikeciler gibi top oynamadan 3 4 gol atalim

----------------------------Muslera-------------------------

Boey--------Nelson-------------Abdül-------Berkan/Kazım

-----------------Torreira-------------Midsö------------------

Yunus---------------------Mata---------------------Mertens

---------------------------İcardi------------------------------

Böyle bi kadro bekliyorum

Kayseri yıllardır mücadele gücü olan ama teknik ayaklara karşı zorlanan bir takım.

O sebeple

Torreira
Oliveira
Mata
Mertens

Kesinlikle olmalı. Ben olsam hedef santraforsuz

Muslera
Boey
Nelsson
Bardakçı
Aanholt
Torreira
Oliveira
Mata
Yunus
Kerem
Mertens

11’i ile çıkarım. En iyi kadromuzun da bu olduğunu düşünüyorum. Sefer ve Icardi bu 11 üretemezse sonradan hamle olarak alınır. Keza önde ise tek farklı ve oyun düşüyorsa Midtsjo da Oliveira veya Mata yerine girer 60 gibi.

Son hamleler de 70 sonrası Berkan ve Rashica ile Barış olur sırası ile.

yunus'un gs'daki 8. maçı henüz. geçen seneki verimini biliyoruz. kerem de geçen senenin en efektif gs oyuncusuydu. bu potansiyelde muadil yerli oyuncu yok. her ikisinde de mental problem var bence. kesinlikle kazanma yoluna gitmeliyiz. tabi bu süreçte biraz dinlendirilip rotasyon yapılabilir.

Bu maç özelinde Okan Hoca'nın Türk oyuncu tercihleri Yunus,Abdülkerim ve Kazımcan olacağı konuşuluyor. Eğer böyle olursa, 4-3-3 dizilişi ile saha çıkmamız gerekiyor.

--------------------Muslera------------------------
-----------------------------------------------------
Boey---------Victor--------Apo---------Kazımcan
----------------------Torreira----------------------
----------Oliviera----------------Midtsjö-----------
Yunus--------------------------------------Mertens
------------------------------------------------------
------------------------Icardi------------------------

Oyuna daha fazla hakim olmak istiyorsak Kazımcan yerine sol beke oyun bilgisi yüksek bir bek oyuncusu almak zorundayız. Kaleyi de muhakkak Türk yapmalıyız. Oyun gücünü kaleci artırmaz, kaleci evet maç kurtarır, oyun kazandırır ama kalene topu ne kadar az getirirsen o kadar iyisin. O yüzden oyun gücünü kazandıracak oyuncu hamlelerini yapmak için kaleciyi Türk yapmak zorundayız.

Geri
Üst Alt