Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.902
- 28.133
- 1.933
çağdaş'ın kayserisi hem dövüyor hem yeniyor. bizim kız ismetler de izliyor öyle. mazoşist gibi olduk yemin ederim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerli kuralı bizi zorluyor rakipte Ramazan ve Onur gibi süper yerliler var mücadele edemiyoruzrezalet rezalet. gerçekten okan hoca ne diyeceksin buna merak ediyorum
Evet büyük hata yapıyor. ben olsam kanat oyuncusu bile koymam. Kanat oynattığı adamlar da kanat gibi oynamıyor zaten. Orta sahay yığılmış bir takım var ama ne hikmetse ortada boşluk veriyoruz sürekli.Mata ve Mitço ortasahasını çıkaran, Mertensi kanata atan Okan hocayı konuşmak daha doğru geliyor..
Fatih hoca gelecekse net şekilde takıma etki eder. Oda mental yönden işin teknik tarafında ise bizim eski topcularimiz üzerine kurulmuş bir teknik ekiple hiç birşey olmaz. Avrupalı ve vizyoner bir teknik ekip lazkmGelsin işte Terim. Transferleri bırakmayın yeter. Bu takımı anca o idare eder
Ligin sonunu görmez buacaba kimleri cikaracak asil hocalik simdi basliyor
Istersen ilk 11 i komple degistir yine dönmez bu mac, top oynamiyoruz ki..fatura okan hocaya kesilecek, bu mac olmasa bile en fazla 2 3 mac sonra.
Macini izle ortaligi karistirmaacil dunya kupasi arasi gelsin
Babel malın teki gotunu dayayip durma disinda yaptigi bir is yoktu. Mertens surekli asist kovaliyor her maç net 3 pasi var.Babel ile mertens arasındaki bi farkı söyleyin bana lütfen
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi