⚽ SL 22/23 H:10 | Kayserispor 2-1 Galatasaray | MS | 15 Ekim

çağdaş'ın kayserisi hem dövüyor hem yeniyor. bizim kız ismetler de izliyor öyle. mazoşist gibi olduk yemin ederim.

İlk 11 açıklandığında ben yazmıştım Okan Hoca ile olmaz diye, mertens'i sol tarafta denemek nasıl bir akıldır anlamış değilim o tarafta oynayınca gole daha mi yakın olacak?

Benim orta saham torreira, midtjo ve oliviera.
Mata, gomis felan bunlar sonradan girince daha etkili olacak oyuncular ama adam ilk 11 ile sonradan girmenin arasinda ki farkı anlamadı haftalarca gomis oynattı adana da puan kaybettikten sonra gomis'i kesti. Antalya maçında gomis seferovic ikilisini son dk da oynattı beraber o tutunca giresun maçında da denedi yenildik.

Evet hatalarindan ders alıyor ama sürekli hata yapıyor adana maçına gomisle başladı ve sonradan yaptığı degisiklerle puan kaybettik, giresun maçında yaptığı değişiklerle puan kaybettik şimdi de bu macta çıkardığı on birle puan kaybediyoruz

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olasi maglubiyette takim sinerjisi komple yok olur. Renk ve arma sevgisinin oluşması için kagit uzerinde boyle maçları almak gerekir. Yoksa bu sene cok zor geçer

miço torreira orta sahası nedir şaka mısın sen ya hoca? barcelona deplasmanında mıyız iki pas yapamoyoruz amk

Mata ve Mitço ortasahasını çıkaran, Mertensi kanata atan Okan hocayı konuşmak daha doğru geliyor..
Evet büyük hata yapıyor. ben olsam kanat oyuncusu bile koymam. Kanat oynattığı adamlar da kanat gibi oynamıyor zaten. Orta sahay yığılmış bir takım var ama ne hikmetse ortada boşluk veriyoruz sürekli.

Gelsin işte Terim. Transferleri bırakmayın yeter. Bu takımı anca o idare eder
Fatih hoca gelecekse net şekilde takıma etki eder. Oda mental yönden işin teknik tarafında ise bizim eski topcularimiz üzerine kurulmuş bir teknik ekiple hiç birşey olmaz. Avrupalı ve vizyoner bir teknik ekip lazkm

Istersen ilk 11 i komple degistir yine dönmez bu mac, top oynamiyoruz ki..fatura okan hocaya kesilecek, bu mac olmasa bile en fazla 2 3 mac sonra.

Kesilsin de zaten, bu futbol kabul edilemez.

Torreira Kazimcan Midstjo Mata Yunus hatta Boey, Mertens. Bu kadar rezalet performans bir arada hocaya yazar. Kimin naptigi belli degil, 2 on liberoyla oynuyoruz tekten daha kotu defansimiz…

2 golde de Toerreira Midstjo nerde belli degil.

Hucuma gelsen tek olumlu atagimiz yok koca ilk yari. 3. Bolgede hicbisey yapamadik!

Torreira defans onunde tek oynarken daha iyiydi ortasaha. Torreira-berkan-rashica-oliveira-yusuf demir (sakat degilse)forvette mertens baslasa daha iyiydi

Geri
Üst Alt