⚽ SL 22/23 H:10 | Kayserispor 2-1 Galatasaray | MS | 15 Ekim

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim PVA/Leo
Berkan Torreira Oliveria
Yusuf Gomis Kerem

At Oliveria'ya, o da atsın Kerem'e Yusuf'a, başka bişi oynamaz bu takım.

Yine hocaya yazar başlamış. Kardeşim yeter daha niye yaziyor yav. Niye anasini satayim. Ay once italyada şov yapan adam var takımda.
Orta sahaya iki motor almışsın. Pozisyona bakiyorsun orta saha defans onu surekli bos birakiliyor.
Taylan varken tamam yetersiz yeteneksiz de kardeşim hayvan kadar oyuncu alındı. O yoksa sezon basinda 18 yasindaki cocuklari oynatiyorum siye şov yapiyordu.
88. Dakikada torreira cikarilip orta sahaya kerem mi sokulur.
Kerem.oyuna sokulacaksa 88. Dakikada ki sokulur.
3 ayda bir takimi kuramayacaksan defol git.
Bize karsi oynasa ikinci lig takimlarina ilk mactan sov yaptiracak adam ispanya ligi kalitesinde takimi oynatamiyor. Sonra da bahane yok kerem yuzunden ataga kalkamiyormusuz yok yunus yuzunden.

He kardesim he. Gecen sene 40 gole etki eden iki adamı oynatamiyorum diyemiyorsun.

Burda bazi renktaslar var biz ne oynadik ki? Mac kayserinin hakkiydi diyenler. Tmm dogru da, bizim ne oynayip oynamadigimiz hakemi ne ilgilendirir?

Eyvallah okan istfa yönetim istifa. Ama hakemler önce dogramayi/hak yemeyi biraksinlar. Biz hakeme bahane bulamadan yenildik diyelim. 1ci dk icardinin penaltisi, abdulkerimin tertemiz golu bariz varin tetikciligi var burda. Bu böyle gitmez, bardak taşti artik.

Ama tabiki medya bunlari konusmayip gs cok kötuydu deyip gececekler ve bu dogramalar devam edecek. Siz daha biz ne oynadik demeye devam edin

geçen yıl 6. haftada 3-0 biten kayseri maçından sonra sezona dair umutlarım yitip gitmişti. hoş şamp beklentim yoktu zaten.

bu sezon kurulan kadro ile acaba dediysem de bu maç benzer duyguları hissettirdi.

şu haftaya kadar golleri atamadık, sonuç alamadık ama rakiplere üstünlük sağladık, ev-dep hiç bir rakibe boyun eğmedik diyerek kendimi motive ediyordum ki bu maçla beraber o da bitti.

başımızda hoca yok, başımızda hoca olsa bile hakemlerin niyetinden de anlaşıldığı üzere bize kolay maç yok.

Herşey bi yana bütün takımların da bi tarafı bize kalkıyor. Bu kayseri denen takım bu futbolun yarısını fb ve bjk ye oynamaz.

Deli gini top kapan adamlarimiz bugun hic top kapamadi Boey Torreira Mitjo Rakip mi cok atletik bizim oyuncularda mi bisey vardi anlamadim .Sergio oyuna Girince oyunu rakip sahayi yiktik ama diger maclardaki gibi pozisyonlara giremedik.Bernanin Kayserisini 2 dir deplasmanda yenememek aci verici umarim icerde 5leriz

Elli tane korner ama bir tanesine vuramadık. Auta bile atamadık kornerden gelen topları.
Üstüne attığımız kornelerin çoğunda kontra yedik.

İcardi iki defa maçın başında topa dokundu. Ondan sonra maçın sonuna kadar sahada yoktu.

Torreira yı herkes övüyor da ben takımın hücumuna bir katkı verdiğini görmedim. Topu Nelson ve Abdulkerim e veriyor sürekli.

Takımda pres ve önde baskı hiç yok. Mertens ve Mata ile önde baskı imkansız.

Golü bile isteterek atamadık.

Bu yerlilerle ilk beş hayal. Üstüne Mertens, Mata, İcardi böyle devam ederse zaten yerliler kaliteli olsada boş.

Hocanın da bir etkisi yok takıma. Ümitsiz bir durum var ortada. Gol atamıyor takım.

Sıkıntılı günler olacak gibi. Hayırlısı bakalım

Iyi oyunmus, yemisim is oyunu. Sen her mac hakeme karsi oyna ondan sonra iyi mac bekle.

Şikecilerle tinercilerin maçlarına bakıyorum farkımız hırs. Bizim adamlarda hiç hırs göremiyorum. Ne rakibe, ne topa.

Uyuşuk, mıy mıy futbol var. Ancak geriye düşünce biraz hareketleniyoruz o kadar. Presimize dikkat edin, öylesine laf olsun diye yapılıyor.

En önemlisi de karadeliğin içine düştük. Kerem ve Yunus formsuz oynatmayalım diyoruz, yerine Kazım- BAY monte ediyoruz onlarda hrm yeteneksiz hem tecrübesiz.

Başka bir oyun şablonu bulamazsak bugün İcardi'ye yarın Mata'ya sövmeye devam ederiz.

Hoca oyuncu her neyse çözüm bulacaklar. Artık Hakem VAR larflarından midem bulandı.
Rakipten 1gol fazla atacaksın bitti.
Ortayı kalabalık tutsunlar biz kimseye kolay gol atamayız... Orta yapamayan kanatlar ve hava hakimiyeti olmayan golcüler var...
Abdülkerim ne biçim gol kaçırdı öyle ya.
Bize gelen sıçıyor bildiğini unutuyor...
Muslera, Oliviera ve Boey hariç maalesef bütün yabancı oyuncular Maximum vasat seviye

Geri
Üst Alt