Yoruldum artık ben bu futbolu izlemekten, bu futbolu konuşmaktan, bu futbolu düşünmekten. Bugün itibariyle bu futbolu takip etmeye uzunca bir süre ara veriyorum. En azından bu kokuşmuş düzen temizlenene kadar Türk futbolunu izlememe kararı aldım. Galatasarayım bende bir tutku ama bu pislik federasyonun oynattığı futbol ortamında Galatasaray'ımızın maçlarını izlemek artık akıl, ruh ve beden sağlığıma zarar vermeye başladı. Hastalanıyorum artık. Gece yatarken ben neden Ali Palabıyık denen operasyon çocuğunu düşüneyim. Ertesi sabah neden baş ağrısıyla uyanayım. İş yerinde neden yorgun argın çalışmaya çalışayım.
Bu digütürk mü beinsports mu ne zıkkımsa taahüt sürem önümüzdeki hafta bitiyor. Üyeliğimi komple iptal edeceğim. Bu bataklığa dönüşmüş futbol için 1 kuruş katkım olmasın. Tek üzüntüm Galatasaray kulübümüz için neden milyon euro paralar harcayıp onlarca transfer yaptık yazık gerçekten biz Beknazla, Hamza Akmanla falan da oynardık, küme de düşmezdik. Ne gerek vardı Mertens'e yıllık 3,9 milyon euro maaş verme taahhütü altına girelim. Neden Icardi'yi, Seferoviç'i onu bunu transfer edelim, madem şampiyon masa başında önceden belirlendiyse neden o kadar para harcayalım, o kadar emek verelim, her hafta antrenman yapalım, deplasmanlarda maç yapmaya gidelim, ter dökelim, mücadele edelim, madem maçı kazanacak takım önceden belliyse, bırakalım oynamayalım.
Maç günlerindeki o 2 saatte maçımızı izlemek yerine kitap okuma, yürüyüşe çıkma, sinemaya gitme, dizi izleme tarzı aktiviteler yapacağım. Sadece kendi maçımızı değil Türk futboluyla alakalı hiç bir maçı izlemeyeceğim. Avrupa maçlarını takip ederim yalnız. Yoksa bu ömür törpüsü futbol alkol gibi, sigara gibi zararlı bir alışkanlığa dönüştü bende. Gerçekten alkol gibi, sigara gibi de zarar vermeye başladı. Kötü futbol oynarız, kendimize kızarız, bir şeyleri değiştiririz, düzeliriz düzelmeyiz o bizi ilgilendiren bir konu ama bana asıl koyan iyi futbol oynarken hakemler nedeniyle puan kaybetmemiz. İşte bu bendeki tüm futbol şevkini bitirdi gerçekten. Kulüp savaşmaya devam etsin. Destek veririm ama artık Türk futbolunu izleme ve takip etme olayı bende bitti. Hiç ilgilenmiyorum kim kimi yenmiş, kim şampiyon olmuş, kim küme düşmüş bana ne ya, bana ne. Kendileri çalsın kendileri oynasın. Artık benim aklımda, dilimde, düşüncemde bu pisliğe batmış Türk futbolu yok ve temizlenene kadar da olmayacak.