⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

Hakemi de yeneceksin gerekirse? Yok böyle bir olay arkadaşlar hakemi de her maç yenemezsin. Dün sen 3 tane attın 3.’yü iptal etti adam. 4’ü de atsan iptal ederdi. Kafasına göre kırmızı çıkartıyor ne olacak bu kırmızı 1 hafta içinde unutulacak. Hakemi falan yeneceksini geçeceksin. Kusura bakmayın bunun savaşını sahada veremezsin.
Hangi ligde kim hakemi de yenmemiz gerekir diyor Allah aşkına zaten. Dünyanın en saçma argümanı. Bunu dersen tabii devam ederler doğramaya. O gücü kendinin üstüne koyuyorsun ve yaptığı yanlışları baştan kabul ediyorsun. Oynanmamış maçın üç puanı olmaz diyenler yapıyor en çok da bunu. Siz bu öngörüyle daha çok izin veriyorsunuz buna. Sosyal medya bu konularda hipnoz gibi bir şey ve etkisi altına almadığı bir şey yok. Biz bu oku kendimize yöneltip objektif takılırken onlar niye oturup sorgulamıyor kardeşim? TRde takımlar her sene yenilenip hoca getiriyor, TFF başkanı hariç değişen ne gördünüz? Kaldı ki o da hep atanıyor. Oldu ya ben kendimi sürekli yeniliycem ama bu değişmeyen sistemi de yenmeye çalışacağım. Başka ligde deseniz gülerler buna.

Hmm altın çocuk ya yetenekli ya karakterli ya :)

EDA12F41-D327-4144-9CDD-603888FA4F38.webp

Artık herkes bu sezon şikecileri Şampiyon yapacaklarını anladı. Bugün kargalarda doğranacaktır büyük ihtimalle.
Onların taraftarı daha fazla tepki verir en azından bu düzene. Bizimkiler gibi “ama Okan hoca” gibi boş konuşmazlar.

Hakem istese Çorumspor'a bile yendirir Real Madrid'i. Mesela Çorumlu bir oyuncu gidip Eden Hazard'ın ayağına çarpıp kendine yere atar ve hakem gidip Eden Hazard'a kırmızı kart gösterebilir. Kerem Benzema'nın attığı gol VAR tarafından çizilen uyduruk bir ofsayt çizgisiyle ofsayt denerek iptal edilebilir. Real Madrid 7 kişi bırakılıp 3-0 hükmen yenik sayılabilir. O olabilir bu olabilir arkadaşlar siz ne diyorsunuz dün bizim ilk 30 dakikada oynadığımız oyun sezonun en iyi oyunuydu ve 2-0 öndeydik 2 golümüz de haksız nedenlerle iptal edildi. 30. dakikadan sonra verdiği uydurma bir kırmızı kartla fişimizi çekti hakem. 10 kişiyle bu kadar oynayabildik ancak.

Hakem istese Çorumspor'a bile yendirir Real Madrid'i. Mesela Çorumlu bir oyuncu gidip Eden Hazard'ın ayağına çarpıp kendine yere atar ve hakem gidip Eden Hazard'a kırmızı kart gösterebilir. Kerem Benzema'nın attığı gol VAR tarafından çizilen uyduruk bir ofsayt çizgisiyle ofsayt denerek iptal edilebilir. Real Madrid 7 kişi bırakılıp 3-0 hükmen yenik sayılabilir. O olabilir bu olabilir arkadaşlar siz ne diyorsunuz dün bizim ilk 30 dakikada oynadığımız oyun sezonun en iyi oyunuydu ve 2-0 öndeydik 2 golümüz de haksız nedenlerle iptal edildi. 30. dakikadan sonra verdiği uydurma bir kırmızı kartla fişimizi çekti hakem. 10 kişiyle bu kadar oynayabildik ancak.
Hakem öyle bir sey yaparsa Perez baskan o hakemi soyunma odasında bıçaklar.

Bu arada şu şerefsiz operasyon çocuğuna ettikleri küfürler yüzünden üyelerimize bir günden fazla ceza veren forum yönetimini de kınıyorum.
Gidin Avrupa’da şikecilerin galibiyetini isteyenleri banlayın.

Yalnız ilk yarı ne futbol oynadık. Baskılı, keyif verici, kaliteli. Ancak ilk değişikliklerden sonra (Okanın yanlış tercihleri) iyice skoru koruma moduna geçtik. Bence yanlış tercih oldu. Ve hakemin ben taa..

Derdimi küfür etmeden anlatmam mümkün değil. 5-0 10-0 olacak maç bir şahıs yüzünden nerden nereye geldi. İlk golü attıktan sonra Alanya santrayı geriye doğru kullandı, orada tüm takım halinde ani bir patlamayla baskıya gittik, içimin yağları eridi, işte budur dedim. Gerçekten o görüntü beni belki de golden fazla sevindirdi ama gel gelelim işte yine bir şahıs sebebiyle maç hiç oldu. Öyle yok Okan şunu yapsaydı yok bunu yapsaydı muhabbetlerine gelemiyorum, olabilir hatalı değişiklikler falan yapmış olabilir ama bunun konuşulacağı maç bu değil.

FİFA'ya gitsek CAS'a falan gitsek gerçekten bir sonuç çıkar mı üstat? Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi falan ilgileniyor mu bu konularla? Çünkü artık olay Uluslararası mahkemelik, davalık seviyeye geldi. 30 milyon taraftarı olan kulübün göz göre göre hakkı yeniyor. Maddi ve manevi kaybımız var. Gidip bir kişinin evini, arabasına zorla gasp etmeye benziyor bu federasyonun bize yaptığı, puanlarımızı hakemlerin kasıtlı yaptığı hatalar nedeniyle çalmaları aynı şey.

Bence Rezan Epözdemir bu işi ele alırsa bu sezon dahil son 3 sezonu bile iptal ettirebilir.

Yeterki adam gibi kanıt sunsunlar.

3 senedir sezon basinda bi sampiyon belirleniyor, bu sene de muhtemelen Fener belirlendi, hersey ona gore sekilleniyor.

Bisey soracağım arkadaşlar bu yabancı kuralı 8+3 ya bu kuralda 3 yerli zorunlu oynatmak zorunda mısın yada sahada 8 yabancı bulundurmak zorunda mısın?
Eğer ikinci dediğimse boey kırmızı kart gördüğün de yerli oyuncu çıkıp yabancı oyuncu sokabiliriz

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

dün ne yaşadık abi biz öyle ya?

30. dakikaya kadar herkesin aklında tek bir düşünce vardı. takım hayvan gibi oynuyordu ve biz bu maçı farklı alırız diyorduk hepimiz. keza 25 dakikada 4 gol attık lan bildiğin hezimete gidiyordu maç hatta rakip takım taraftarları bile alanya hocasına sövüyordu, takımı pasla çıkarıyor diye.

alanyaspor neredeyse yarı sahayı geçemiyordu yahu ilk 30 dk şutları yok, ilk yarı gol beklentileri 0.01. biz ise 4 gol attık, biri 5cm ile falan ofsayt, diğerinde ise zaten kaleye giden %100 gol olacak top %50'si kale içine düşmüş oyuncumuza çarpıyor yahu yok böyle bir şey.

sonra adam çıktı ALAKASIZ pozisyonda boey'i attı, bütün takımın dengesi bozuldu. sol açığı sağ beke çektik vs vs. ilk yarıyı yine iyi bitirdik hatta mertens'in karşı karşıyası da var 10 kişiyken.

Bisey soracağım arkadaşlar bu yabancı kuralı 8+3 ya bu kuralda 3 yerli zorunlu oynatmak zorunda mısın yada sahada 8 yabancı bulundurmak zorunda mısın?
Eğer ikinci dediğimse boey kırmızı kart gördüğün de yerli oyuncu çıkıp yabancı oyuncu sokabiliriz

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Max 8 yabancı bulunabiliyor sahada. Yerlinin 3 olma zorunluluğu yok. Yabancı 8'i aşmayacak.

alanya'nın fk'den bulduğu golde de faul falan yok adam bildiğin kendini atıyor. abdulkerim'in de kırmızı kartı kesinlikle haksız. böyle bir şey nasıl olur yahu, adam hem bu hafta 2 puanımızı gasp etti, hem de önümüzdeki hafta için çok önemli iki eksikle maça çıkacağız.

Fener hisseleri yükselmiş bugün yüzde 10 yapmış insanın aklına her türlü şey geliyor.

Yoruldum artık ben bu futbolu izlemekten, bu futbolu konuşmaktan, bu futbolu düşünmekten. Bugün itibariyle bu futbolu takip etmeye uzunca bir süre ara veriyorum. En azından bu kokuşmuş düzen temizlenene kadar Türk futbolunu izlememe kararı aldım. Galatasarayım bende bir tutku ama bu pislik federasyonun oynattığı futbol ortamında Galatasaray'ımızın maçlarını izlemek artık akıl, ruh ve beden sağlığıma zarar vermeye başladı. Hastalanıyorum artık. Gece yatarken ben neden Ali Palabıyık denen operasyon çocuğunu düşüneyim. Ertesi sabah neden baş ağrısıyla uyanayım. İş yerinde neden yorgun argın çalışmaya çalışayım.

Bu digütürk mü beinsports mu ne zıkkımsa taahüt sürem önümüzdeki hafta bitiyor. Üyeliğimi komple iptal edeceğim. Bu bataklığa dönüşmüş futbol için 1 kuruş katkım olmasın. Tek üzüntüm Galatasaray kulübümüz için neden milyon euro paralar harcayıp onlarca transfer yaptık yazık gerçekten biz Beknazla, Hamza Akmanla falan da oynardık, küme de düşmezdik. Ne gerek vardı Mertens'e yıllık 3,9 milyon euro maaş verme taahhütü altına girelim. Neden Icardi'yi, Seferoviç'i onu bunu transfer edelim, madem şampiyon masa başında önceden belirlendiyse neden o kadar para harcayalım, o kadar emek verelim, her hafta antrenman yapalım, deplasmanlarda maç yapmaya gidelim, ter dökelim, mücadele edelim, madem maçı kazanacak takım önceden belliyse, bırakalım oynamayalım.

Maç günlerindeki o 2 saatte maçımızı izlemek yerine kitap okuma, yürüyüşe çıkma, sinemaya gitme, dizi izleme tarzı aktiviteler yapacağım. Sadece kendi maçımızı değil Türk futboluyla alakalı hiç bir maçı izlemeyeceğim. Avrupa maçlarını takip ederim yalnız. Yoksa bu ömür törpüsü futbol alkol gibi, sigara gibi zararlı bir alışkanlığa dönüştü bende. Gerçekten alkol gibi, sigara gibi de zarar vermeye başladı. Kötü futbol oynarız, kendimize kızarız, bir şeyleri değiştiririz, düzeliriz düzelmeyiz o bizi ilgilendiren bir konu ama bana asıl koyan iyi futbol oynarken hakemler nedeniyle puan kaybetmemiz. İşte bu bendeki tüm futbol şevkini bitirdi gerçekten. Kulüp savaşmaya devam etsin. Destek veririm ama artık Türk futbolunu izleme ve takip etme olayı bende bitti. Hiç ilgilenmiyorum kim kimi yenmiş, kim şampiyon olmuş, kim küme düşmüş bana ne ya, bana ne. Kendileri çalsın kendileri oynasın. Artık benim aklımda, dilimde, düşüncemde bu pisliğe batmış Türk futbolu yok ve temizlenene kadar da olmayacak.
Olay ta nereye gidiyor biliyor musun tepki vermemeye terim zamanı sırayla doğradıklarında o dönem açıkça savaş açıldığında yapacağımız 2 hareket vardı.
1 ya takımı maçlardan çekip alın oynayın demek
2 as takımı 3 hafta dinlendirip maçlara u21 19 17 artık en düşük resmi oynayabilen ekip hoca dahil hangisiyse onlarla çıkmak.
u17'nin maçlarına reklam adına babayı alacak olan beinin ipini tutup götlerini tutuşturacaktık.
ne yaptık ya biz hakemi de yeneceğiz 1-2-3-5 evet bazı maçlarda bende destekledim çünkü hakemi de yenebileceğin maçlar vardı ama tuz koktu artık.
Her yapmadığımız hamle üzerine daha çok baskı yapılmasını sağlıyor güç alıyorlar. 1 hata yaptı diye sezon sonuna kadar maç almayan hakem olursa sonucun bunlar olacağını hesaplamamız gerekirdi.

alanya'nın fk'den bulduğu golde de faul falan yok adam bildiğin kendini atıyor. abdulkerim'in de kırmızı kartı kesinlikle haksız. böyle bir şey nasıl olur yahu, adam hem bu hafta 2 puanımızı gasp etti, hem de önümüzdeki hafta için çok önemli iki eksikle maça çıkacağız.
iki karar da dogruydu

Geri
Üst Alt