⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

İlk yarı 6-0 bitecek maçı yine bir operasyonla 60 dakika 10 kişi oynuyoruz , inanılacak gibi değil.
Icardi’nin aşırtma golünü nasıl ofsayt yapmayı başardılar , Boey’in pozisyonunda faul bile yok

Maç önceside yazdım alanya ligin en kek takımı

Mertensle dubua değişikliği yapalım daha en az 2 tane daha atarız geri çekilmememiz lazım yoksa yeriz 1 tane boku bokuna riske atarız maçı

Futbolcunun da zeki olanı lazım; rakibi, hakemi her şeyi iyi etüt etmesi lazım,Boey'de fizik var kafa yok.En kötü ihtimalle maç 2_1 olsa ne olur,11-11 maçta farka gideriz her türlü.Ama bu oyun yeter bizim için,en azından sağ kanat,sol bek ve forveti bulduk.Oliviera da olmazsa olmaz.

Bu nasil bi lig arkadas. Sakina GS ivme kazanmasin degil mi. Bu nasil kirmizi kart? Ofsayttan iptal edilen goller inanilmaz sekilde süpheli, bence ikiside gol. Bukadar insan hafta boyunca takimini bekliyor futbol izlemek istiyor, her hafta icine ediyorlar. Bukadari da fazla artik.

Edit: Birde hakem izin verdikce rakipte her yolu deniyor. Neydi nelssonun pozisyonunda öyle 5 dk. yerde sürünmeler.

Son düzenleme:
Abdülkerim'e verilen kırmızıdan sonra, ikinci skandal kırmızı kart.

Kadıköy'de bunun 1/10'unu vermeyi geçtim, aklından bile geçiremez herhangi bir hakem.

Ondan sonra Jesus'un takımı pres yapıyor değil mi?

Rakibi istediği gibi dövme özgürlüğüne sahip olunca, istediğin topu oynarsın.

Rakibi sürklase etmişiz, farka koşuyoruz, adamın yaptığına bak.

Boey'in kırmızı yediği pozisyon ile mertens'in penaltı pozisyonunda hiç fark yok aga hiçççççç ona penaltı vermiyor bizim elemana kırmızı veriyor delireceğim ya. Vallahi yönetim müdahale etsin ikinci yarı allah korusun gol yersek tribünler sahaya iner okan buruk zaten kırmızı gördü bile o durumda o yüzden gol yememeliyiz

LM-X525 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

beyler yapmayin etmeyin

nelsson ayağa basıyor penalti var orada fanatiklik yapmaya gerek yok

ama boey'in kırmızı kartı da doğru değil

hakem leş bi maç yönetiyor
Nelson ayağa falan basmıyor. Mücadele sonunda ikisi de düşüyordu, nelson düşerken ayağı üzerine geldi sadece. Penaltıyla alakası yok

Bizim penalti pozisyonlari da ucundan gosterildi.
Ayrica 2. iptal edilen gol saha cizgilerine gore ofsayt degil gibiydi.

Geri
Üst Alt