⚽ SL 22/23 H:11 | Galatasaray 2-2 Alanyaspor | MS | 23 Ekim

Türkiyede adama ters bakinca bile dayak yiyen oluyor. Simdiye kadar nasil hic, x isimli hakem sokakta dayak yedi haberi göremedik sasiriyorum. Hele bu kadar tonca ruh hastasi olan bir ülkede.

Futbolcunun da zeki olanı lazım; rakibi, hakemi her şeyi iyi etüt etmesi lazım,Boey'de fizik var kafa yok.En kötü ihtimalle maç 2_1 olsa ne olur,11-11 maçta farka gideriz her türlü.Ama bu oyun yeter bizim için,en azından sağ kanat,sol bek ve forveti bulduk.Oliviera da olmazsa olmaz.
İdeal 11i bulduk gibi, Boey yerine Dubois yazarız tamam.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Net bir penalti verilmedi ve tekrari gosterilmedi. Alanyali diziyle cokmus ama elle durdurmus topu. Kirmiziyi ancak Galatasaray dusmani bi tetikci cikarabilirdi. Hemen yarin basin toplantisiyla pozisyonlar tek tek gosterilmeli.

Hani hep derler ya "Üzerimize büyük oyunlar oynanıyor diye" hej işte tam olarak bize yapılmak istenen o. Bakın yanlış anlaşılmasın şampiyonluk yarışından koparmak puan kaybettirmek falan değil amaç olay çok başka. Bence Galatasaray taraftarının sinir uçlarıyla oynayıp tahrik etmek istiyorlar bilerek isteyerek seyirci sahaya insin büyük olaylar çıksın istiyorlar bunun başka bir açıklaması yok olamaz. Bu kötü yönetim art niyet falan değil bu başka bir seviye.

Çok net hakemlerle ilgili biseyler yapmamız lazım yoksa tribünler inecek sahaya

Ne penaltısı beyler hafif dokunma var eleman topla oynamayıp bırakıyor zaten kırmızı vermemiş olsaydı onu da verirdi.Ama normalde penaltıyla alakası yok

Sezon öncesi binayı kurşunlat ki (o bile şaibeli) sezon içerisinde kimse ses etmesin. Lan hadi lan ordan sezon başından bu olaydan belliydi ne boklar döneceği bu sene.

3 SENEDİR TÜRLÜ TÜRLÜ KIYIYOLAR BUNLARIN ALLAH BELASINI VERSİN BÖYLE LİGİN DE KALİTESİZ HERİFLER

Ya ben telefonu uzağa koydum, yazarsam sadece myc ile sınırlı kalmaz, davalık olurum. Bu yüzden susuyorum, bu hakem evine giremesin inşallah Allah'tan tek dileğim. Evini göremeden can cekisip gebersin

Geri
Üst Alt